22 Nisan 2024 19:52

22.04.2024 tarihinde Tarım Kredi Kooperatifi marketten kıyma aldım. Ürünün etiket fiyatı 171,90 TL iken kasada kasiyer Y**** Bey 182,90 TL istedi. Etiket fiyatının böyle olmadığını söylediğimde, 'Sistemde böyle görünüyor, etiket değiştirilmemiş olmalı.' dedi ve tartışmaya başladı. Ayrıca, bu markette yaşadığım ilk sorun değil; daha önce de aynı markette etiket ile kasada ücret farklılığı yaşamış ve durumu uyarmıştım ancak ciddiye alınmamıştı. Yaşanan bu durumların düzeltilmesini ve ilgili personelin gerekli bilgilendirme ve eğitimlerinin yapılmasını talep ediyorum.

24 Nisan 2024 16:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Kayaşehir Mağazasından Şikayetçiyim

Cüneyt
28 Ocak 2024 20:39
Sinem sonuçtan memnun

Sinem
06 Ekim 2023 16:21
"Marketlerinizde çalışanlarınıza da markanızı zedelememesi gerektiğini müşteriye nasıl davranması gerektiğini öğretirseniz şikayetleriniz azalacaktır. Keşke arka planda şikayetleri değerlendiren kişilerdeki inisiyatif market çalışanlarınızda da olsa. Genel merkez çalışanlarınıza teşekkür ederim çözüm sundukları için."

Efsane
20 Ocak 2024 18:40
Yüksel sonuçtan çok memnun

Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Kredi Marketleri Raf Fiyatı Farklı Kasa Fiyatı Farklı

Yüksel
26 Kasım 2023 16:32
"Söz konusu 3 TL değil! Son zamanlarda bütün marketlerde bu tür ve buna benzer olaylar çok yaşanmaya başladı X markette çekirdeksiz karpuzu çekirdeksiz üzüm olarak kasadan geçiren kasiyer arkadaşlarda oldu. Şikayetteki amacım genç kasiyer kardeşlerimin dikkatini çekmek işlerine ve vatandaş'a biraz daha dikkat etmeleri. Sorun anında nasıl çözüm getirmesi gerektiğini yöneticisinden öğrenmesini ve uygulamasını rica ediyorum. İade yapıldı teşekkürler"