Cumali sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2023 13:51

1.10.2022 tarihinde Kodland adlı kodlama platformu için ders yaptık. Deneme dersinde öğretmen, temel komutlardan ve kodland platformunun ücretli ders paketlerinden bahsetti. Öğretmenin anlatışı ve platformdan memnun kaldık. Öğretmen bize 8-16-32-64 ders dilimleri var, eğer Unity oyun kodlama isterseniz 32 ders diliminin içine giriyor alabilirsiniz, 8-16 ders dilimi paketinde Unity bulunmamakta eğer 32 derslik olanını alırsanız Unity alabilirsiniz dedi. Attığım fotoğrafta da sitesinde 32 ders Unity yazıyor. Memnun kalıp 32 derslik olanını aldık. Aradan 2-3 ay geçtikten sonra kodland ders gruba aldılar ve bayağı uzun süre boyunca ders yaptık. Gerçekten memnun kalmıştım öğretmenler vs. Bayağı ilgiliydi. Fakat şöyle bir şey var ki, gördüğümüz ders Phyton Global ile alakalı, benim aldığım ders dilimi 32 ders fakat Unity görmem yerine adamlar bana Phyton Global gösteriyor. 4-5 kere grup öğretmenimiz değişti, yine de bir problem olmadı. Şu an ki grup öğretmenime yazdığımda bana dediği şey, biz Phyton üzerinden gidiyoruz Unity gösterilmeyecek denildi. Deneme dersinde öğretmen bize 32 ders alırsanız, Unity de içine girecek denildi. Ayrıca bu sitesinde de yazmakta, 32 ders alırsak Unity adlı eğitim görülecekti. Öğretmenimiz bu konuyla ilgileneceğim dedi ama bir cevap yok, geri dönüş sağlanmadı. Bana Unity gösterilmedi, Phyton Global adlı kodlama gösterildi bunlar ders kayıtlarında da mevcut. Sürekli öğretmen değişiyor ve Unity gösterilecek diyor ama Phyton Basic ve Global gösteriliyor. Siz dalga mı geçiyorsunuz? Para iadesi talep ediyorum.

05 Nisan 2023 22:57 (Şikayetten 1 gün sonra)
07 Nisan 2023 21:49

Sorunum çözülmedi. Öğretmen değişimi yüzünden de şikayetçiyiz 2 ders vermeyi talep ediyorlar. Memnun değilim Hakem Heyeti'ne verdim, iyi günler.

08 Nisan 2023 02:59

Sinan sonucu yetersiz buldu