İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş Tavan Vantilatörü Arızası

26 Ağustos 2023 09:16

Koçtaş İzmit Yahya Kaptan mağazasından 2020 yılında Colours Derlin marka tavan vantilatörü satın aldım. (1000 TL) Ayrıca ücret ödeyerek montaj hizmeti de satın aldım. (85 TL) Montajı Silverline servisi yaptı. 3 yıl sonra vantilatör arıza yaptı.

İlgili servisi arayarak ücret karşılığı servis hizmet talep ettim. Sadece montaj hizmeti verdiklerini, arıza onarımı yapmadıklarını Koçtaş'a müracaat etmemi söylediler. Satın aldığım mağazayı aradım. Aldığım cevap:

Maalesef bu ürünün tamiratını yapan bir servis yok. Kendi imkanlarınızla herhangi bir elektronikçiye tamir ettirmemi söylediler. Evime ücret karşılığı elektrikçi getirdim, yapamadı. Ona söktürdüm. Elimde cihaz İzmit'te tamir ettirecek elektronikçi arıyorum. Diyeceğim o ki Koçtaş sadece ürün satıyor, servis hizmeti vermiyor. Olan biz tüketicilere oluyor. Sattığı ürünün arkasında durmuyor.

Sonuç: Bir daha Koçtaş'tan ürün almamaya karar verdim. Ben Koçtaş'tan şikayetçiyim.

26 Ağustos 2023 11:02 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba İsmail Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

26 Ağustos 2023 11:52

Sayin Koçtaş yetkilisi Çözüm üretmenizi sabırsızlıkla bekliyorum.

14 Eylül 2023 19:05

2 haftanın üzerinde sure geçmesine rağmen Koçtaş maalesef halen sorunuma çözüm üretmedi. Sonuç: çözüm üretilene kadar Koçtaş'tan alışveriş yapmayacağım.

16 Ekim 2023 20:32

2 ay geçmesine rağmen şikayetimle ilgili maalesef bir gelişme olmadı. Bu durumu Koçtaş gibi kurumsal bir markaya ne yazık ki yakıştıramadım.

25 Kasım 2023 14:13

3 ay geçti hala çözüm yok. Ben de 3 aydır Koçtaş tan içeri girmiyorum. Alışveriş yapmıyorum. Tüm tanıdıklarıma da Koçtaş'tan alışveriş yapmamalarını salik veriyorum

03 Eylül 2023 16:50

Zeynel
23 Ağustos 2024 15:28
Onur sonuçtan çok memnun

05 Ağustos 2024 17:39
"Mağaza müdürü mutlu beye teşekkür ederim çözüme kavuşturduğu için"
Koçtaş'tan Aldığım Tavan Vantilatörü Sürekli Arızalanıyor
Koçtaş'tan Aldığım Tavan Vantilatörü Sürekli Arızalanıyor

Doğan
18 Temmuz 2023 16:11
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2025 22:36