Koçtaş Banyo Montaj Teslimat Hakkında

28 Kasım 2023 09:34

Koçtaş'tan 21/11/2023 tarihinde almış olduğun altüst modül lavabolu banyo dolabının 25/11/2023 tarihinde tarafımıza hem teslimat hem de montaj 11:00-13:00 saat aralığında yapılacağı söylendi. 25/11/2023 tarihinde saat 14:35-15:00 teslimata gelip duvara monte edip şeffaf silikon sorduklarında evde olmadığını belirtince dolabı montelemeye devam ettiler 2dk lavabonun dolaba ve dolap üzerindeki cama sabitlenmesi için (lavabonun sırt kısmınında duvara) evden birisine anlatmaları gerektiğini belirttiler. (Biz 2 dakika beklerseniz nalburdan hemen temin edelim dememize rağmen bekleyemeyiz dediler.) Geldikleri gibi söyleseler oda problem değil alınır hemen. Neden siz yapmıyorsunuz dediğimizde şeffaf silikon olmadığı için gitmeleri ve başka yerlerde teslimatlar var. Biz teslimat saatinin vaat edilen saatten 1,5 saat fazla beklememize rağmen ürünleri montelemeden öylece bırakıp gittiler. Üzerine bu kadar konuşmaya biz bu dolabı montajını yaptık diye fotoğraf çektiler. Arkadaşların silikonu satış temsilcisinin söylemesi gerektiğini belirttiler bunun üzerine. Koçtaş müşteri hizmetlerini aradığımda ise size malzeme temini için mesaj gelmiş olması gerekiyor dendi. Fakat zaten mesaj gelmemiş her şeyi geçtim ben evde şeffaf silikon bulundurmak zorunda değilim. Müşteri temsilcisine durumu anlatmama rağmen aynı şeyler tekrarlaması artık Koçtaş'a olan güvenimi sarstı. Banyo konusunda asla kimseye de Koçtaş'ı tavsiyede bulunmayacağım.

28 Kasım 2023 09:37 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba Ayşegül Hanım, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Emel sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 02:33

13 Kasım 2023 16:34

23 Aralık 2023 22:53
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş Kostas Ve Rezil Olma

Veysel
30 Ağustos 2024 01:28
Caner sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2023 23:36