Koçak Jewelry Pahalı Altin Olduğu Halde Kopan Bileklik

19 Temmuz 2023 00:59

13 Mayıs 2023 tarihinde İstanbul Maltepe Koçak Gold kuyumcusundan 11.000 küsur TL'ye bilezik aldım, 14 ayar altın. Fakat o bilezik bana hem değerinin yükseği bir fiyata satıldı, hem de o kadar para verdiğim bileziğim 2 ay sonra koptu ve parçası kayboldu. Kuyumcuya 11 bin TL'lik bileziğin neden bu kadar kolay kopabileceğini sorduğumda tatmin edici bir cevap alamadım. Ayrıca bileziği alırken kuyumcu bana fatura kesmedi ve fiş vermedi. Bu zaten yasak olan bir şey. Üstelik bileziğin o kadar etmeyeceğini ve değerinin üstünde bir fiyata sattıklarını başka bir kuyumcuya bileziğin maliyetini sorup öğrendim. Sonuçta sahte takılar bile bu kadar çabuk eğilip bükülmez. Ve bileziğin kopan parçası yerine yeni ek yapacaklarını ve bu ek parça için ücret alacaklarını ilettiler. Hem satış yaparken fiş vermemek, hem değerinin üstüne satmak, hem de 11 bin küsur TL verilip sadece 2 ay dayanabilen bileziğin parçası için ekstra para talep etmek kabul edilemez. Bu kuyumcu hakkında gereğinin yapılmasını rica ederim. Kuyumcu adresi: Yalı Bağdat Cd. No:421/A Maltepe Koçak Gold Kuyumculuk

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 18:13
Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Koçak Gold Maltepe Şubesi Düşük Bozdurma

16 Ağustos 2024 13:41
Arda sonuçtan hiç memnun değil

Atasay Kuyumculuk Mağazasında Ürün İadesi Ve Fiyat Farkı Sorunu

03 Şubat 2025 17:54

17 Haziran 2023 15:08
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 12:16