Emre sonuçtan hiç memnun değil

Kendi Kendine Kapanan TCL Televizyonuma Kocaelim Teknik Destek Olmuyor

27 Temmuz 2023 13:06

Satın aldıktan sonra TCL Televizyonum kendi kendine kapanmaya başladı Bilkom ile iletişime geçip Kocaeli-İzmit te hizmet veren resmi garanti dervişi Kocaelim Teknik Servis ile görüştüm. Kocaelim Teknik Servis TV mi gelip aldı fakat herhangi bir problem olmadığı gerekçesi ile geri getirdi. Televizyonumda kendi kendine kapanma sorunu ise devam etti. Tekrar TCL servis sağlayıcısı Bilkom ile iletişime geçtim ve sorunun çözülmediğini belirttim.

-Kocaelim Teknik Servis bunun üzerine bana ikinci kez servise gelir ve sorun bulunamaz ise servis ücreti alacaklarını söyledi. Televizyonumun kapanıp açılma anlarını videoya almamı ve sorunu kanıtlamamı istediler videolarını da çektim kapandığı zamanki ve Kocaelim Teknik Servise yolladım.

-Televizyonumu tekrar aldılar TV yaklaşık 10-15 dakika Youtube.com videosu bile izlense kendi kendine kapanıp açılıyorken, Kocaelim Teknik Servis böyle bir durumun olmadığını televizyonda problem olmadığını belirttiler. Israrla televizyonumun bozuk olduğunu, kendi kendine kapandığını söylememe rağmen hiçbir hatası olmadığını belirterek televizyonumu evime geri getirdiler.

-Televizyonum hala kendi kendine kapanıp açılıyor, 10 dakika bile herhangi bir şey izleyemiyorum.

-Bilkom ve TCL ye mail yoluyla ulaşmaya çalıştım fakat garantisi hala devam eden televizyonuma kimse destek olmuyor.

-Ben ya televizyonumun tamir edilmesini ya da yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum çünkü televizyonda benimle alakalı olmayan yazılımsal bir hata var. Videolarını da buraya ekleyeceğim. Servis ve destekten hiç memnun kalmadım hala firmaya ulaşamıyorum.

kendi-kendine-kapanan-tcl-televizyonuma-kocaelim-teknik-destek-olmuyor-3.pdf
kendi-kendine-kapanan-tcl-televizyonuma-kocaelim-teknik-destek-olmuyor-2.pdf

Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servisin Amatörlüğü Ve Kaba Davranışları

01 Temmuz 2025 18:26
yetkili-servisin-amatorlugu-ve-kaba-davranislari-1.jpg
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 14:55
Dogukan sonucu yetersiz buldu