Bölge Servis (0850 259 23 25) Tamirinin Arkasında Durmuyor

21 Mart 2024 12:45

LG televizyon tamiri için bu firmaya gönderdiğimiz televizyon elimize söyledikleri tarihten çok sonra ve tam tamiri yapılmadan elimize ulaşmıştır. Televizyonumuz daha tamir edilmeden evimize gelen servis elemanı her şeyini kontrol etmiş ve 10.000 lira peşin ücret istemiştir.
Defalarca sormamıza rağmen bu ücret dışında başka bir ücret çıkmayacağını ve 3 yıl garanti verdiklerini söylediler. Bizde ücreti peşin ödeyip yolladık. Servise gittikten sonrada çeşitli başka arızaların olduğu belirtildi ve ekstra ücret istendi. Verilen söz üzerine ikna ettik ve tamiri onayladılar. Belirtilen tarihte gönderim sağlamadılar. Kaç kere aramamıza rağmen ilgi göstermediler. Geç gelen televizyonumuz aynı zamanda bozuk geldi. Ara ara arıza verip kapanıyor. Ekran kayboluyor. Donuyor. 3 yıl garanti var dediler diye aradık. Gelen servis elemanları bir sorun yok uydudan deyip gittiler. Biz mağduruz. 10 bin
liradan olduk. Bu ücret ile yeni bir televizyon alabilirdik. Firma tamirin arkasında durmadı. Şikayetimizin değerlendirilmesini ve paramızın iadesini talep ediyoruz.

23 Haziran 2024 16:53
Hedef Teknik Servis (444 18 20) Talep Karşılanmıyor Karşı Çıkılıyor Kaba Davranılıyor

24 Ocak 2024 16:49
evser-teknik-servisinin-servisi-duzgun-yapamama-sikayeti-2.pdf
evser-teknik-servisinin-servisi-duzgun-yapamama-sikayeti-1.pdf

16 Aralık 2023 13:14

29 Kasım 2024 14:44
Televizyon Servisinde Yaşanan Büyük Mağduriyet
Müjgan sonuçtan hiç memnun değil

Müjgan
05 Haziran 2025 21:37