Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 435 MR Akşamları Büyük Araç Verilmeli

19 Eylül 2024 17:41

Her gün 435MR numaralı otobüsle İzmit- Gebze arası seyahat ediyorum. Yol neredeyse 1,5 saat sürüyor. Belediye akşam iş çıkışı saatlerinde küçük araba vererek insanları mağdur ediyor. 5 ve 5'ten sonra araçlar çok kalabalık oluyor. Gündüz büyük araç olduğu halde neden akşam küçük olan veriliyor anlamıyorum. Bu nedenle büyük araç verilmesini talep ediyorum

20 Eylül 2024 09:18 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, Bahse konu şikâyetiniz ile ilgili tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak verdiğimiz hizmetlerin şekillenmesinde siz değerli vatandaşlarımızın memnuniyeti esas tutulmaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Ayşegül
Ayşegül
Şikayeti Çözüldü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi duy sesimizi! 435MR otobüsleri normalde körüklü bir otobüstü ama arada Solo (kısa) otobüslerde kullanılıyor. 435MR Solo (kısa) olarak gelince çok kalabalık oluyor, nefes alamıyoruz. Bu toplam 2 saate yakın yolculukta 435MRde Solo (kısa) otobüslerin kullanılması hiç iyi değil, 435MR de Solo (kısa) otobüs görmek istemiyoruz. Lütfen 435MR otobüsünün körüklü otobüs sayıları arttırılsın, normaldeki gibi her zaman körüklü olarak yoluna devam etsin (81 yeni otobüs alımındaki 31 körüklülerden takviye yapılmasını istiyoruz.)

15 Nisan 2024 18:58

13 Ekim 2024 19:58