Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Kask Hoparlörü Sorunu Ve Yetersiz Destek

Kask Hoparlörü Sorunu Ve Yetersiz Destek
Ferhat
30 Ekim 2024 19:59

1.5 ay önce aldığım motosiklet kaskı KNMaster KN1600c modelinde, müzik dinlerken sol hoparlörde cızırtı başladı ve ses gitti. Sol hoparlör patladığı için WhatsApp üzerinden desteğe başvurdum. Bana, kablolama ve yanlış montaj yapıldığı için garanti kapsamında olmayacağı ve ücret karşılığında kulaklık seti gönderileceği söylendi. Soruyorum, peki kabloda kesiklik olsa neden cızırtılı gelip sonra hoparlörden ses kesilsin? Yüksek sesle müzik açınca ses yine sol hoparlöre gelip gidiyor. Siz de çok iyi biliyorsunuz aslında hoparlörün patladığını.
Sizin doğru dediğiniz montajla diğer interkomlarınızı da kullandım, onlarda da aynı sorun oldu. Ücretsiz kulaklık seti gönderdiniz. Şimdi bahane arıyorsunuz, esnaflığınız buraya kadar mıydı?
Yıllardır bu markayı kullanıyorum, birçok arkadaşıma da aldırdım. Ama bu son oldu.

31 Ekim 2024 10:13 (Şikayetten 14 saat sonra)
Ferhat
31 Ekim 2024 10:47

İlginiz için teşekkür ediyorum ama kullanıcı hatasından dolayı hoparlör cızırtı yapıp patlamaz. Benim hatam olsa kablo kopar temassızlık yapar ses gelip gider o zaman haklısınız derim. Ben ürünü size yollayacağım ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Ayrıca üründe radyo bulunuyor ama herhangi bir TRT bandrolü ya da etiket kutuda yok bunun içinde ayrıca şikayette bulunacağım. İyi çalışmalar.

Oğuzhan
01 Ekim 2024 23:12
Knmaster 6100 Yanlış Montaj Yüzünden Garanti Dışıdır Hikayesi
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

KN6100 Kulaklıkta Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Destek

Batuhan