Mustafa sonuçtan çok memnun

Motor Kask İntercom Bluetooth Cihazı KNMASTER6100

Motor Kask İntercom Bluetooth Cihazı KNMASTER6100
07 Mayıs 2024 21:38
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Merhaba, ürünle ilgili 2 gün gibi kısa sürede problemim çözüldü çok teşekkür ederim 🙏 serhat bey ve müşteri ilişkileri yetkilisine.”

Merhaba, ben Knmaster 6100 yeni versiyon motosiklet kaskı interkom Bluetooth satın aldım ve kaskıma özenle monte ettim. İlk çalıştırmada sol kulaklık hoparlöründen patlak bir ses gelmeye başladı. Yolda test ettiğimde ise hızım 70 km'yi aştığında, telefon görüşmesi yaparken ve müzik dinlerken sesin yetersiz olduğunu deneyimledim. Özetle, çok kötü bir cihaz aldığımı anladım. Hoparlör bozuk ve ses gücü yetersiz. Bugün öğrendim ki iş yerindeki arkadaşım da aynı cihazı almış ve onun da sağ hoparlörü bozuk çıkmış. Knmaster'a WhatsApp numarasından durumu bildirdim ve video gönderdim ancak henüz dönüş yapılmadı. YouTuber'ların yanıltıcı reklam içerikli videolarının kurbanı olduk. Sena ve Cardo markalarını alsaydım, bu sorunları yaşamazdım. Yanıltıcı, yalan para ve reklam ile insanları yanlış yönlendiren kişilere çok üzgünüm.

09 Mayıs 2024 10:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar, öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Yaşadığınız sorunun çözümü adına sizden sipariş numaranızı iletmenizi isteyebilir miyim? İyi günler dilerim. Sevgilerle knmaster ailesi.

09 Mayıs 2024 11:53

Merhaba sipariş numarası nedir bilmiyorum, Ankara'dan bir firmanızdan aldım, dün WhatsApp numaranıza ürünün fişini be faturasını gönderdim, S*** bey ile görüştüm.

09 Mayıs 2024 14:06

Merhabalar, çözüm için ilgili arkadaşlarım size ulaştı. Sorununuz çözülecektir. İyi günler dilerim. Sevgilerle knmaster ailesi.

09 Mayıs 2024 19:45

Merhaba, Öncelikli S*** bey ve müşteri ilişkileri sorumlusu E** hanıma teşekkür ederim, iade işlemini hızlı bir şekilde, Ankara bayisine yönlendirerek çözdükleri için. Sorunumla ilgili birkaç yetkili aynı anda ilgilendi ve yaşadığım can sıkıntı durum giderildi kaanelektronik ekibine çok teşekkür ederim. Umarım hızlıca cihazla ilgili iyileştirme yapılır ve gelecekte yine knmaster kullanırım.

10 Mayıs 2024 09:54

Oğuzhan
01 Ekim 2024 23:12
Knmaster 6100 Yanlış Montaj Yüzünden Garanti Dışıdır Hikayesi
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Kask Hoparlörü Sorunu Ve Yetersiz Destek

Ferhat