Berrak sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 13:20

Kıyafet sepetinin sitesi üzerinden alışveriş yaptım ve etek ucu tarlatanlı bir abiye elbise aldım. Sonrasında elime ulaşan kargoda elbise ürün için oldukça küçük bir paketin içine sıkıştırılmış ve kutunun içine zorla tıkılmış halde geldi. Kargo paketini açmadan halini anlamam mümkün değildi elbiseyi paketten çıkardığımda tarlatan kısmının tamamen ezildiğini ve kullanılabilecek durumda olmadığını gördüm. Firmayla iletişime geçip kendi hataları dolayısıyla ürünün kusurlu olduğunu söyledim ve iade talep ettim ama kesinlikle iade almadıklarını değişim yapacaklarını söyledikler. Bunu belirttiklerini, alım sırasında işaretlenen satış sözleşmesinde yazdığını sorumluluğun bana ait olduğunu iddia ettiler. Ancak sitede yazmakla beraber satış sözleşmelerinde yazmamakta. Bahsettiğim ürünün durumu içinse ürünün paketi hasarlıysa almamam gerektiği konusunda da bana suçlamada bulundular. Paketin hasarlı olmadığını uygun paketlenmediğini ve elbisenin ezildiğini söylediğimde bana aldığım ürünlere kuru temizleme yaptırmam gerekebileceğini bunun normal bir durum olduğunu söylediler. Yani bir sürü para verip elbise alıp ve o elbiseye kuru temizleme yaptırmanız normal karşılanıyor. Çamura bulanmış bir elbise teslim alırsanız bunun kusur olmadığını kuru temizleme yaptırmanızı söyleyebilirler. Değişim için onlardan kaynaklı bir hataysa ücretsiz değişim yapacaklarını söylediler ama sadece yırtık vs ürünleri gönderici hatası kabul ettiklerini ifade ettiler ve değişim sırasında benden kargo ücreti alındı. Param ziyan olmasın diye elbiseyi değiştirip güçlükle yeni model seçtim ve bu sefer de yanlış elbise gönderildi gerçekten şaka gibi bir firma. Seçtiğim ve yanlış gönderilen elbiselerin sadece rengi aynı olup modeli çok farklıyken benzer model olduğu için karıştığı söylendi. Yani bu firma daha sattığı 2 ürünü bile ayırt edemiyor. Değişim için ürünü gönderebileceğim ve ücret alınmayacağı söylendi ama kendileri kupon tanımladıkları için size uygun gördükleri miktarı veriyorlar o yüzden hiç güven vermediler. Değişim istemediğimi kendilerini şikayet edeceğimi söyledim, bana "Bu yanlış ürünü daha çok beğendiniz siz demek ki" diyerek terbiyesizlik yaptılar. Kesinlikle alışveriş yapılmaması gereken bir platform. İlk elbisenin paketlenme şeklini ve birbirine çok benzediği iddia ettikleri 2 elbisenin fotoğrafını ve firma yetkilisinin üslubunu ayrıca satış sözleşmelerini ekledim.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2023 11:16

17 Temmuz 2023 18:19

Kıyafet Sepeti Değişim Ve İade Yapmıyor

19 Aralık 2023 16:36
Damla sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2025 17:15

19 Haziran 2023 11:46