Nihal
10 Aralık 2023 21:166.906

Merhaba bugün A101den kbaby-59 süt sağma makinesi aldım eve gelince hemen denedim ama sağım yapamadım. Çekim gücü yok denecek kadar az. Çalışıyorum ve kendi makinem bozulduğu için almıştım bunu sırf bebeğim ac kalmasın diğeri yapılana kadar işimi görsün diye ama şu an çıldırmak üzereyim. Makinenin bozuk çıkmasına mi üzüleyim bebeğimin aç kalacağına mı. En kısa sürede cevaplarsanız sevinirim. İade olmayacağını söylediler ama daha bugün aldım ve işe yaramıyor ne yapayım ben bu makineyi?

19 Aralık 2023 20:03

Merhaba, yeni aldığım kivi baby 59 marka süt sağma pompam bozuk çıktığı için geçen hafta garantiye göndermiştim ürün bugün elime ulaştı fakat benim aldığım 59 serisiydi bana Ürünün bir alt modeli olan 58 serisini göndermişler dalga mi geçiyorsunuz acaba bu ne demek? En kısa sürede bir açıklama bekliyorum. Madem bendeki ürün hatalıydı telafi için daha üst modelini göndermeniz gerekmez mi neden daha kötüsü yani. Bende 58i zaten vardı bozulduğu için üst modelini aldım napayım ben evde 2 tane aynı işe yaramaz makineyi. Ayrıca benim size gönderdiğim 59 serisi kablosuz idi bu kablolu. Her şeyi geçtim size gönderdiğim ürünü bana geri göndermemeniz hiç etik değil. En kısa sürede tarafıma ulaşılmasını ve sorunun çözülmesini istiyorum ben bu gönderdiğiniz ürünü kabul etmiyorum. Size gönderdiğim ürünü tamir edin onu gönderin bana en kötü ihtimalle.

Nurcan
Nurcan
4 Mart 2024 15:07

Merhaba Kiwi KBABY59 Göğüs Pompası A101 den aldım fakat tam çekmiyor garantiye göndermek için fiş gerekli mi

Kiwi Kablosuz Süt Sağma Makinesi Kullanım Sorunları

Merve
18 Aralık 2024 13:483.462

Kiwi'nin kablosuz süt sağma makinesini geçen hafta dr.com üzerinden satın aldım fakat hiç memnun kalmadım. Sağım sırasın...

Kiwi Kablosuz Süt Sağma Makinesi Kullanım Sorunları
1 Destek