Kiwi Home Arızalı Şarjlı Mop Aldım Yetkili Servis Tamir Edip Yollayamıyor

Kiwi Home Arızalı Şarjlı Mop Aldım Yetkili Servis Tamir Edip Yollayamıyor
14 Ekim 2023 11:54

6 Temmuz'da Migros Sanal Market aracılığıyla Konacık 5M Migros mağazasından Kiwi marka şarjlı mop aldım. Aldığımın 2. Günü ürün su fışkırtmamaya başladı ve garip bir ses geliyordu. Ürünü o zamanlarda Migros Konacık şubesine götürdüm, orada mağaza yetkilisi vardı, biz ürünü Kiwi'ye yollarız dedi. Elime hiçbir evrak vermeden sadece ürün teslimi yapıldı. 21 gün içinde ürün gelir dendi. Bugün 14 Ekim, bu süreçte ben, eşim ve Migros Konacık şubesi olarak belki 50 kere Kiwi ile iletişim kurmaya çalıştık. Ürün gelmiyordu. Zaten hatlara ulaşabilmek mucize. Açtıklarında da 'şimdi değil, 16:00'da arayın' gibi konuşacak kadar rahatlar. Gel gelelim öğrendik ki ürün başka şubelere gitmiş, gelmiş.

Aydın, Muğla, İstanbul gezmiş. Bu kargo süreçlerinde başına neler gelmiştir bilemiyorum. İkiz çocuğum var ve ürüne çok ihtiyacım varken inanılmaz pişmanlık yaşıyorum. Kargoda yaşanabilecek durumları göz önüne alırlar ve umarım yeni ürün gönderilir, tabi o kalitede bir firma ise. Gelişmeleri yazacağım. Asla mı bir daha Kiwi ürünü almam? Çünkü aldıktan sonra da iletişim kurabileceğiniz birilerini bulamıyorsunuz. 4 aydır ürünü bekliyorum.

Necmettin
20 Şubat 2024 13:00

23 Aralık 2023 10:58
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Şebnem
14 Ekim 2024 18:04