Özlem sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 16:02

Kiko üzerinden 8 Mart 2024 tarihinde yaptığım alışveriş tarafıma iletişim bilgilerinin yanlış olması nedeniyle ulaştırılmadı. Kiko müşteri hizmetlerini aradığımda kendi kayıtlarında adresin ve iletişim bilgilerin doğru olduğu belirtiyor. Aynı şekilde Kolay Gelsin kargo şirketini aradığımda kendileriyle ilgili sorun olmadığını kendilerine Kiko'nun yanlış bilgi ilettiğini söylüyor. Bu iletişimi de müşteri olarak ulak görevi üstelenerek ben yapıyorum. Çünkü kendi aralarında iletişim kuramamakla birlikte benim yaşadığım sorun dair her iki tarafta çözüm sunmuyor. İletişim bilgilerimin güncellenmesini de kargo tarafı onaylamıyor. Ve bu sorun çözülmediği için indirim döneminde aldığım ürünler iade edilecek ve bu durumun tek mağduru benim. Kiko ve Kolay gelsin kargo'nun müşteri hizmetlerini tebrik ediyorum?!

22 Mart 2024 17:52 (Şikayetten 1 saat sonra)
Özlem
23 Mart 2024 11:49

İletişim adresim sisteminizde kayıtlı olduğu gibi, telefonumun çekmediği bir anda aramışsınız ve sonra tekrar arama gereksinimi duymamışsınız. Ama ben yine de belirttiğiniz mail adresine mail gönderdim. Ama geri dönen olmadı. Lütfen yaptığınız işi yapıyormuş gibi göstermeden gerçek anlamda yapın ve sorun çözün!

Gülşah
10 Eylül 2024 14:42

Arya
26 Haziran 2024 23:26
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Tuba
11 Kasım 2024 15:12