Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Kiehl's Göz Kreminde Formülasyon Sorunu

29 Kasım 2024 18:35

Kiehl's marka avokadolu göz kreminden Eylül 2023'te iki adet almıştım. Bir kavanozunu faz ayrılması olmasına rağmen bir süre karıştırarak kullandım, ürünün bu yapıda olduğunu düşünmüştüm. Fakat son geldiğim noktada ürün karıştırılmayacak düzeye ulaşmıştır. Diğer ürünüm henüz ürün koruma bandrolü üzerindedir fakat aynı lot numarasına sahip olması sebebiyle aynı problemin onda da olduğunu düşünmekteyim. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde, bu lot numaralı üründe yapılan formülasyon değişimine bağlı bir ayrışma olduğu beyan edilmiştir. Fakat bana satılan ürünün, yapılan formülasyon değişimi ve buna bağlı faz ayrışması yaşandığı bilindiği halde 14 ay depoda bekletildikten sonra bana satışı yapılmış, daha sonrasında 16 ayda benim kullanım süremden kaynaklı son kullanma tarihinin dolduğu beyan edilmiştir. Henüz kullanılmamış bir paket ürün ve yarısı duran diğer ürünüm için değişim talep ediyorum. Üretici, üretim sonucu bir hata olduğunu bildiği halde bir geri çağırma prosedürü uygulamamış, tüketicileri bu yönde mağdur etmiş, bu durum marka değerine zarar vermektedir.

profile profile
Ezgi
Ezgi
05 Aralık 2024 19:25

Hiçbir geri dönüş yapılmadı marka kusurlu ürün sattığını bildiği halde ürünle ilgili işlem yapmamakta.

Tugçe sonuçtan hiç memnun değil

Tugçe
21 Ekim 2024 12:10
Kiehl's Avokadolu Göz Kremi: Beklenmedik Değişiklik Ve Destek Eksikliği
Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

Gülhan
10 Eylül 2023 02:02

Özge
03 Kasım 2023 10:41
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Didem
13 Temmuz 2023 10:49
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
26 Şubat 2024 11:40
Kiehl's  Avokado Kremi Bozuk İade Alınmıyor!