Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
13 Eylül 2024 13:07

2023 yılında sıfır km de aldığım Kia xceed 1,5 160 beygir Aytaşı grisi aracımı Tarcanlar Ankara Şaşmaz da ekspertiz yaptırdım. Görsellerde de eklediğim kaporta boya kusuru çıktı. Sağ arka kapı içindeki direkte boya işlemi yapılmıştır. Aracımı Mersin Mezitli Öztoprak bayiinden aldım. Bu çıkan kusurdan dolayı Kia ya olan güvenim sarsıldı. Mağdur oldum. Bir daha Kia markasını tavsiye edemem. Şayet bu mağduriyetimi giderilmesini istiyorum. Aksi takdirde hukuki yollara başvuracağımı bildiririm.

13 Eylül 2024 13:13 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Onur

Hiç dönüş bile yapmamışlar, ne oldu sonuç Ali Bey?

Üstad bu Kia markası aynı şekilde beni de mağdur etti, direksiyon kutusu, tavandan gelen bitmeyen terim sesleri ve boya hatası telefona çıkan şahıs dalga geçer gibi arzu ettiğiniz yere şikayet edebilirsiniz deyip sonlandırdı. Servisindeki personel evet abi kalite algısı düşük arkasında durmuyorlar diyorsa denecek pek bir şey olmaz sanırım ama bir daha asla ve katiyen. Çevremde kim bana aracı sorarsa veya araç alacak birine bu markadan ayrı kalmasını istikrarlı bir şekilde sağlayacağım biraz daha dönmezlerse hem yasal hakkımı kullanıp elimden geleni yapacağım ( geçmiş olsun )

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage Fren Balatası Sorunu Ve Garanti Kapsamı

Muhammet