Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 17:51

Kia servis gören Otomotiv Mersin'de ikamet etmiyoruz. 2021 model Kia Sportage arabamız aldığımız günden bu yana partikül arızası vermektedir. Birçok kez Mersin Öztopraklar servisine götürdük, partikül filtresi temizlendi ama kalıcı bir çözüm bulunmadı. Her arıza verdiğinde servise götürüp partikül filtresi temizlenip yeni bir sensör talep ettiklerini, gelince takacaklarını söylediler ve arabamız garanti kapsamında olduğu için servis hiçbir ücret talep etmedi. Tatil için Muğla bölgesine geçtik, yolda tekrar aynı partikül filtre uyarısı verdi. En yakın Muğla servisi Gören Otomotive götürdük, partikül filtresi temizlendi. Gören Otomotiv bizden 1450 TL işçilik parası istedi. Biz itiraz ettik, arabamızın garanti kapsamında olduğunu ibraz ettik, 750 TL düştüler. Tekrar kabul etmeyince 500 TL düştüler, yine kabul etmedik. Şikayet dilekçesi oluşturduk, ödeme yapmadan çıktık. Muğla'dan Datça'ya geldik ve aynı arıza tekrar üç saat sonra yenilendi. Mersin şubesini tekrar aradık, korkmayın sensör takılı kalmıştır dediler ama biz o korkuyla tatili yarıda kesip dönmek zorunda kaldık ve bu partikül filtresi azabımıza halen bir çözüm bulunamadı.

04 Temmuz 2024 17:56 (Şikayetten 5 dakika sonra)
12 Temmuz 2024 17:04
Kia Öztopraklar Servis Gören Otomotiv Servis

Şikayetimizle ilgili aylardır beklediğimiz parçanın 10 gün içerisinde servise geleceğini mağduriyetimizin giderileceğini söyledi müşteri temsilcisi ikinci sorunumuz Muğla gören otomotivin işçilik para talep etmesi üzerine müşteri temsilcinin servisin haklı olduğunu ödeme yapmamızı iletti neye göre servisin haklı arıza sizin parçanız yüzünden olan arıza ve çoğu kez bu sebepten dolayı Mersin servise gitmiş bir araba servis partikül fltresini temizleyip arıza lambasını söndürüp gönderdi çünkü araba garanti kapsamında para talep edilmedi gören otomotiv nasıl haklı olabiliyor onlarda arıza lambasını söndürdüler ve biz yola çıktık iki saat sonra tekrar arıza lambası yandı biz tatilimizi yarışa kesip Muğla'dan mersine dönmek zorunda kaldık neyi yaptınız da neyin parasını talep ediyorsun mağdur olan biziz yollarda rezil olan biziz siz bizim geri iade alamadığımız otel paramızı ödeyin o zaman mademki gören otomotiv sorunu çözdünüz neden iki saat sonra araba aynı hatayı verdi faturayı bize değil aylardır çözüm bulamıyan genel müdürlüğünüze kesin

12 Temmuz 2024 20:16

Arabamızı aldığımızdan günden bu yana tüm bakımlarını serviste yaptırıyoruz neden arabamız garanti kapsamından çıkmasın diye bir dünya para ödüyoruz o zaman garantinin ne anlamı kalıyor

13 Temmuz 2024 14:21

17 Temmuz 2024 16:45
Kia Öztopraklar Servis Gören Otomotiv Servis

Hiçbir çözüm üretillmedi ve geri dönüş yapılmadı arabamız şimdi de başka uyarı hatası vermeye başladı

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 17:50

Kia Partikül Tıkanma Arızası

Eren
16 Kasım 2023 15:49
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage Fren Balatası Sorunu Ve Garanti Kapsamı

Muhammet
09 Ocak 11:39
Mustafa sonuçtan çok memnun

Kia Sportage Kavrama Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

09 Ekim 2024 20:32
"Sevgili Kia ailesi yapmış olduğum başvuruyu 2 gün gibi kısa bir sürede çözüme kavuşturan Kia ve Kia yetkililerine çok teşekkür ederim"