Yakup sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 22:48

Merhaba.
Geliştirmiş olduğumuz bir oyun sunucusu için hosting firması ararken çevremde ki insanların tavsiyesi üzerine keyubu firması ile tanıştım. Satın alma öncesinde kendilerine sorular sordum ve bana VDS makine alabileceğimi ve burada herhangi bir sorun yaşamayacağımı söylediler. Daha önceden bu firmadan hizmet almış olan arkadaşım da comnet alt yapısına geçtikleri için sorun olmadığını firmanın iyi işlediğini söylemesi üzerine bende kendilerinden direkt olarak 3 aylık VDS aldım.

Satın almış olduğum bu VDS'in satış ismi Performans VDS | VDS L-TR 16GB (Ultra) olarak geçmekte. Hizmeti aldığım gün akşam biraz geç saati ve sadece bilgisayarı ayarladık. Sonraki gün daha hizmet satın almanın üzerinden 24 saat bile geçmeden oyun sunucu dosyalarını bilgisayara attık, çalıştırdık ve bağlantı yaptık. Bağlantı yaptıktan sonra ping değerinin yurt içi bir makine için çok yüksek olduğunu gördük. Biz oyunumuzu yurt dışına kapatmak amacıyla Türkiye lokasyon makine almamıza rağmen yurt dışı hostinglerin sunduğu pingden daha yüksek değerler görmeye başladık.
Kendilerine destek talebi attık ve durumu izah ettik. Ancak tüm sorunlar ve iletişim problemleri buradan sonra başladı.
Destek talebinde her şeyi anlatabilmek adına " bu talebi atmadan önce dosyaların farklı sürümünü veya aynı dosyaları daha ucuz daha güçsüz bir hosting ile denediğimi ve 20-30 ping yukarısını görmediğimi " destek taleplerim içinde defalarca ve açıkça belirttim. Ancak gelen cevaplarda sürekli makinede sorun olmadığı. Amazon, Google gibi firmalara ping atıldığı ve değerlerin normal görüldüğü gibi cevaplar oldu. Bana eğer oyun sunucumuz yurt dışına bağlanan bir apı içeriyorsa bundan kaynaklı olabileceği bilgisi verildi. Kendilerine yurt dışı ile hiçbir bağlantımız olmadığını hatta sunucuyu direkt yurt dışına kapatacağımızı bu sebeple Türkiye lokasyon makine kiraladığımızı anlatmaya çalışsam da ısrarla bana apı, yurt dışı veya dünya devi firmalara atılan ping örnekleriyle cevap verdiler.

Bende bu noktada makinenin ihtiyacımı karşılayamadığını, kusurlu hizmet sunulduğunu ve yol yakınken dönmek istediğimi, hizmetin iptal edilmesini ve ödediğim ücretin ödeme yaptığım karta iade edilmesini talep ettiğimi ilettim. Ancak hakkınızı istediğiniz resmi yerde arayabilirsiniz, isterseniz ödediğiniz paranın %75 gibi miktarını site bakiyesi olarak verebiliriz gibi bir cevap verdiler. Bende böyle bir şeyi kabul etmeyeceğimi ilettim ancak kesinlikle çözüm bulunmadı!

keyubu-hosting-yetersiz-hizmet-7.pdf
24 Ağustos 2024 23:09 (Şikayetten 20 dakika sonra)
24 Ağustos 2024 23:44

Kendilerinin attığı cevaptan da belli olacağı üzere firma hiçbir şekilde kendisine toz kondurmamakta ve yasal açıklardan faydalanabileceğini belirterek doğru düzgün hizmet veremediği müşterisini mağdur etmeye devam etmektedir. Madem makinanız da sorun olmadığına bu kadar eminsiniz buraya bu mesajı yazmadan önce neden bana sattığınız kusurlu makineyi başka bir makine olan i9 sürüme taşıyacağınızı ve sorun olup olmadığını tekrar denememi istediğiniz belirttiğiniz bir mesaj attınız? Kendi kendinizi küçük düşürüyor ve kazanabileceğiniz müşteriyi kaybediyorsunuz. Sizden oyun veya oyun programıyla alakalı destek isteyen yok. Bana Ultra performans diye sattığınız makinenin bağlantısında gecikme var ve bunu ısrarla örtme çabasındasınız. Ben parasını ödediğim bu makineyi elbette kullanır ve yaşadığım bu olumsuz durumu her fırsatta dile getirerek firmanızın hizmet konusunda yaşattığı problemleri potansiyel müşterilerinize ön bilgi olarak iletirim. Gösteremediğiniz ilgi ve sağlayamadığınız memnuniyet için teşekkür ederim.

24 Ağustos 2024 23:51

Kendileri ısrarla sorunu kabul etmeyip sonrasında yine kendileri makineyi değiştirdi ve sorunum çözüldü. Garip bir çalışma şekli. Firmadan hizmet alacak kişiler buna göre davranırsa en azından durduk yere gerilmezler.

25 Ağustos 2024 00:12

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Keyubu VPS/VDS Hizmetinde Sürekli Kötüleşen Performans Ve Yetersiz Destek

27 Mayıs 22:48
Can sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 18:13
Aldığım VDS Hizmetinde Performans Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Desteği
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

VDS Hizmetinde Sürekli Donma, Veri Kaybı Ve Yetersiz Ücret İadesi

Rıdvan
07 Eylül 11:40
1757235187352.ekran-goruntusu-2025-09-07-115159.jpg
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
07 Ağustos 2024 22:10
Keyubu.com Sunucu Hizmetimi Kullanamıyorum Ve İademi Alamıyorum
Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Keyubu Bağlantı Sorunu Ve Çözüm Yetersizliği

Tunahan