Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 22:10

Keyubu.com üzerinden 07.08.2024 tarihinde satın almış olduğum "VDS - TR | VDS L-TR 32GB" ürünü için destek alamadım. Satın alımı yaptıktan sonra sunucu müşteri panelinde kapalı olarak göründü. Sunucuyu başlatmak istediğimde "Bir Sorun Oluştu
Belirtilen sunucu bulunamadı! " şeklinde bir hata aldım. Bunun üzerine destek talebi oluşturarak düzeltilmesini talep ettim. Destek talebime yarım saat sonra "tekrar format atmayı deneyebilir misiniz" şeklinde garip bir yanıt geldi. Hizmeti satın alırken hakkım olan 1 format hakkını kendi hatalarından dolayı kullanmamı talep ettikleri için ben de bunu kullanmak istemedim. Akabinde ben de henüz yeni satın aldığım ve saatlerdir kullanamadığım hizmeti iade etme talebinde bulundum ve aldığım yanıt ücretin %75 ini müşteri bakiyesi olarak hesaba ekleyebileceklerini, site dışarısına ücreti çıkaramayacağım şeklindeydi. Gereğinin yapılarak ücret iademin ödemeyi yaptığım ödeme yöntemime aynen geri ödenmesini, satın alınan hizmetin müşteriye sağlanamaması için de tarafımdan özür dilenmesini talep ediyorum.

07 Ağustos 2024 23:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Belirtilen sunucu bulunamadı başlığı ile tarafımıza destek talebi oluşturmanız gerekmektedir. Otomasyon sistemine sunucunuz tekrardan dahil edilerek ilgili problem giderilecektir. Saygılarımızla, Keyubu İnternet ve Bilişim Hizmetleri

08 Ağustos 2024 02:00

Müşterisiyle resmen dalga geçen bir şirket. Kesinlikle tüm mecralarda tavsiye etmeyerek bu şirketin tercih edilmemesi için elimden geleni yapacağım.

08 Ağustos 2024 03:07

Merhaba, Konu hakkında personelimize bilgi sağlayabilmemiz adına ad-soyad ve sisteme kayıtlı mail adresinize ihtiyacımız bulunmaktadır. Saygılarımızla, Keyubu İnternet ve Bilişim Hizmetleri

Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

VDS Hizmetinde Sürekli Donma, Veri Kaybı Ve Yetersiz Ücret İadesi

Rıdvan
07 Eylül 2025 11:40
1757235187352.ekran-goruntusu-2025-09-07-115159.jpg

Ömer
29 Eylül 2023 17:26
"Keyubu"dan VDS Satın Aldım Çalışmıyor Ve İade Sağlamıyorlar.
"Keyubu"dan VDS Satın Aldım Çalışmıyor Ve İade Sağlamıyorlar.
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
13 Eylül 2023 10:39

Sunucu Erişim Sorunları Ve Yetersiz Destek Nedeniyle İade Talebi

Sedat
26 Eylül 2025 13:06
Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Keyubu Bağlantı Sorunu Ve Çözüm Yetersizliği

Tunahan