24 Temmuz 2024 14:03

Merhaba, 2023 yılının ekim ayında Ankara Taurus AVM Kelebek mağazasından 140 bin tl lik mobilya alışverişi yaptım. Almış olduğum Cornelli köşe takımının yönüne oturarak karar verdim. Siparişimin oluşum esnasında kimse istediğiniz yön buysa sisteme tam tersi işlemeliyiz uyarısında bulunmadı. Hatta ek olarak teşhir olan ürünün aynı renk, aynı model ve aynı yönde istediğimi özellikle belirttim. 1+1 evimizi yaklaşık iki hafta önce tuttuk ve ürünlerimizin teslimatını istedik. Teslimatta gelen ürünlerimizin neredeyse hepsi kusurlu geldi. Koltuğumuzun yönü evimize tamamen ters, hayır biz bunu sipariş vermedik dediğimizde faturadaki sipariş bu dediler. Koltuk seçiminde yöne karşıdan bakarak karar vermem gerekiyormuş ve bu ayrıntıyı ben ürünü satın aldıktan ve teslimattan gerçekleştikten sonra öğreniyorum. Ayrıca gelen Cornelli koltuk tamamen hasarlı süngerinde göçükler, USB kısmında kırık, koltuk kumaşında sökükler ve dikim hataları mevcuttur. Pufumuzun ayakları yere basmıyor 1 parmak açıklık mevcut ve yine aynı şekilde yamuk süngerli şekilde geldi. En önemlisi benim istediğim yönün tam tersi geldi. Şu an bu koltuğun yönü evime asla uymuyor. Evin şeklini bile koltuğa göre tercih etmiştik. Ek olarak Piana yatak odamızın dolabının çekmeceleri, bazalı karyolanın pistonları bozuk ve arızalı geldi. Mağazayla iletişime geçip mağaza sahibi A**** A**** Beye ulaşmaya çalıştım. Kendisi iade mümkün değil değişim olabilir dedi. Zaten benim iade talebim yok, Cornelli yön değişim talebim var. Çünkü burada mağduriyetim söz konusu ve sorumluluk bir müşteri olarak asla benim değil. Ben defalarca teşhirdeki ürünün aynı renk ve yönünden istediğimi özellikle belirttim. A**** beyi durumumu ve yaşanan mağduriyeti sözlü anlatmak için defalarca arayıp mesaj attım ama kendisi hiçbir telefonumu açmadı, mesajlarıma geri dönmedi. Firmanız tarafından yaşatılan bu olumsuz durumun bir ancak çözüme kavuşturulmasını talep ediyorum.

24 Temmuz 2024 14:10 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Melis
Melis
24 Temmuz 2024 15:53

20 Temmuz cumartesi gününden beri firmayı kaç kere aradığımı sayamam, benimle iletişime geçildiğinde çözüm odaklı değil sadece öylesine konuşmalar yapılıyor. Artık çözüm ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Mobilya sektöründe kalite ve kurumsallık olarak 1 numara diye tercih ettiğimiz Kelebek Mobilyanın müşterisinin şikayet ve mağduriyetine hizmetsiz kalması, sıradan isimsiz mobilyacılardan dahi daha kalitesiz ve hasarlı ürün üretmesi ne denli markasına yakışıyor sorgulamak lazım

Burak sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 18:40
Kelebek Mobilya Taurus AVM Mağazası İle Yaşanan Problemler.
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 10:04

25 Ocak 2025 15:10
Kelebek Mobilya'dan Aldığım Koltuklar Çöktü Ve İade Sorunu Yaşıyorum
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2025 11:38

Kelebek Mobilya Kategorileri