Işıl sonuçtan hiç memnun değil

Kelebek Mobilya Teslim Sorunu, Sevkiyat Planlama Problemi

02 Ağustos 2024 16:21

Kelebek MASKO 1 mağazasından yatak odası takımı aldım. 45 gün - 60 gün arasında size teslim edilecek diye taahhütleri olmasına rağmen mayıs ayında aldım, hala ne ulaşan bir mobilya var ne de tutarlı bir bilgi veriyorlar.

İlk olarak yatak başlığının üretiminde sorun yaşandığını söylediler. 3 hafta sonrasında aslında başlık değil bazaymış sorun yaşanan denildi. İnanılmaz güvensiz bir iletişim ve iş yapışı sergiliyorlar. Kelebek'in departmanları arasında bir sorun yaşandığını söylediler, birisi istifa etmiş (? ).

Müşteriyle Kelebek organizasyon şemasının doğru kurulmamasının ne alakası var, belirsiz ve gereksiz bilgiler veriliyor oyalamak için herhalde. Kelebek merkezini arıyorum, sadece kayıt açabileceklerini "sevkiyat planlama" departmanına ulaşamadıklarını söylüyorlar.

Şube de sevkiyat planlama departmanının telefonlarını açmadığını söylüyor. Yani ben parasını vererek nakit ödediğim mobilyamı depodan getirmek için sevkiyat planlama departmanı'nın keyfinin gelmesini ve telefonu açmasını mı bekliyorum hayret içerisindeyim.

Mobilyam geç üretildi ve buna rağmen daha hızlı ulaşması gerekirken pazartesi depoya geldiği ama hala sevkiyat planlaması bile yapılmadığı belirtiliyor tarafıma. Bu arada telefonu da özellikle açmıyorlar. 2,5 saat aralıksız aradım Kelebek MASKO 1 mağazasını. Kimse açmadı.

O kadar işimin arasında mağazaya gittiğimde neden açmadıklarını sorduğumda dahili telefonun şarjının bittiğini söylediler, dalga geçiyorlar artık müşterilerle. Telefon çalışıyor açan yok. Yanımızda da çaldı ve tabii ki kimse açmadı.

Yasal mercilere götüreceği konuyu. Ağustos'a girdik evime taşınamıyorum, sırf Kelebek'in yönetim zafiyeti ve yetersiz yetkinliği sebebiyle bu ayın da kirası ve aidatını vermem isteniyor.

Hepsi için Kelebek'e maddi ve manevi gerekli süreçleri başlatacağım. Pazartesi günü eşyalarımın gelmemesi durumunda başvurabildiğim her mecraya konuyu taşıyacağım, medya da dahil.

02 Ağustos 2024 16:30 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

03 Ağustos 2024 09:38

Dalga mı geçiyorsunuz anlayamadım? Mesajın içeriğinde aradığımdan ama kimsenin bir çözüm yaratamadığından bahsettim. Otomatik mesaj vermek nasıl bir umursamazlık?

15 Ağustos 2024 14:46

Dün mobilyalarım teslim edildi. Bu süreçte yaşamak durumunda kaldığım sevkiyat planlama sorunu ve hatalı yönlendirmelerinizi umarım sonraki müşterileriniz için düzeltirsiniz. Eğer müşteri kaybetmek istemiyorsanız acilen süreçlerinizi iyileştirmeniz gerekiyor. Teşekkürler.

Yümna sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 11:08
Mehmet sonuçtan memnun

17 Mart 2025 16:53
"Hilal hanım ile görüşmelerimiz doğrultusunda teslimat sağlandı. Teşekkürler..."
Kelebek Mobilya'dan Teslimat Kabusu: Yatak Odası Hala Yok!
Furkan sonuçtan çok memnun

21 Ekim 2024 12:25
"Müşteri temsilcilerinden Bessam hanım'ın ilgisi ve desteğiyle problem giderildi. Firma ile ilgili memnuniyetsizliğim devam etmekle birlikte sorunun çözümündeki katkısı için Bessam hanıma teşekkür ederim."
Teslimat Sorunları Ve Yanlış Ürünler
Birol sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 16:00

16 Haziran 2025 17:24