Kelebek Mobilya Lidya Koltuk Takımımın Mekanizması Bozuldu, Minderleri Çökme Yapıyor!

11 Kasım 2024 16:23

14 Aralık 2024 22:05

Koltuklarda oturduğumuz kısımlarda çökme var. Süngerlerinin değişmesini istiyorum. Sürekli tadilat için buraya yazmak zorunda kalıyorum. Koltuğun neresini yapsanız başka yerden bozuluyor aldığıma pişman oldum. Değişim mümkünse yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum

Serap
Serap
10 Kasım 2024 14:53

Üçlü koltuğumuzun açılır kapanır mekanizması bozuldu. Şu an tam kapanmıyor. Çektiğim videoda ayrıntılı şekilde mevcut. 2023 Nisan ayında aldığımız koltuk takımı bir kez minderleri çökme yaptığı için alınıp tamir gördü fakat aynı çökme yine meydana geldi zaten koltuklarımız eve ilk geldiğinde bile bu şekildeydi. Bu modelin hatalı üretim olduğunu düşünüyorum. Mağduriyetimizin ivedilikle çözüme kavuşturulmasını istiyorum.

11 Kasım 2024 16:30 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

12 Kasım 2024 10:01

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi Kelebek

Senanur
Senanur

Merhabalar aynı koltuk takımı aynı sorun her şeyiyle bende yaşıyorum zımbalama işlemi oldu sünger değişimi oldu ama yine aradan gün geçmeden aynı sorun oldu ve yine servisi aradığımda Yapacak bir şeyleri olmadığını söylüyorlar siz değiştiniz mi acaba sorununuz giderildi mi

Emre sonucu yetersiz buldu

Kelebek Mobilya’dan Yanlış Renkli Koltuk Ve Hatalı Kumaş Şikayeti

07 Mart 10:34
Kelebek Mobilya’dan Yanlış Renkli Koltuk Ve Hatalı Kumaş Şikayeti
Halime sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 20:34
kelebek-mobilya-lidya-koltuk-takiminda-garanti-ve-kalite-sorunlari-1.jpg