Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Kelebek Mobilya Hardy Yemek Masası Kabarma Sorunu!

25 Aralık 2024 13:49

Üretim hatası Kelebek fiyaskosu; sattıkları ürünler çok kalitesiz. Aylarca bekleyerek teslim aldığım Kelebek Hardy yemek masası, 3 ay sonra kenarlarından kabarma yapmaya başladı. Teknik servis gelip inceledi ve 'kullanıcı hatası, sıvı teması' gibi ibarelerle hatalarını kabul etmediler. Oysaki Yalova Kelebek showroom'daki Hardy masada aynı yerlerden kabarmıştı ve üzerinde hiç yemek yenilmediği halde... Kelebek falan kalmamış. Ben dava açacağım, oysaki sattıkları ürünü ve sorunu kendileri biliyorlar ancak acaba yanıltabilir miyiz diye düşünüyorlar.

25 Aralık 2024 13:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

28 Aralık 2024 08:46

Hayatınız yalan sizin

Olcay
Olcay

Aykut bey İyi akşamlar aynı sorun ile biz de karşı karşıyayız Kelebek diye güvendik gittik biz de ama istediğimiz kaliteyi bulamadık, sizin sorununuz çözüldü mü peki teşekkürler

Aykut

Merhaba tabii ki hayır çözülmedi. Kelebek Mobilya diye bir marka kalmamış... Önünden dahi geçmem direk mahkeme yoluyla hakkımı savunacağım sizde hiç uğraşmayın kesinlikle iyi niyetli değiller

Ece sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 10:13
Kelebek Mobilya Sürekli Hasarlı Ürün Getiriyor
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Kelebek Mobilya 1 Ayda Çöp Olan Yemek Masası

13 Mayıs 2024 15:56
Kelebek Mobilya 1 Ayda Çöp Olan Yemek Masası
Sadik sonuçtan çok memnun

08 Temmuz 2025 19:01
"Bessam hanım konuyla ilgileniyor, çok teşekkür ediyorum. En kısa sürede üst tablayı değiştireceklerini iletti. Servis kaydı oluşturuldu."

Kelebek Mobilya Kategorileri