Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim Katılım Evim Sivas Mağduriyet

Katılımevim Katılım Evim Sivas Mağduriyet
07 Eylül 2024 14:11

Tarafıma yanlış ve aldatıcı bilgi verildi. Sözleşme usulünün dışına Eski çalışanlarının yapmış olduğu kasıtlı bir olayı tarafıma Konu ile ilgili tarafıma hiçbir net ve tatmin edici bilgi verilmemektedir. Bizleri bu katılım evi sistemine kayıt ederken iyi ama sonrasında muhatap yok. Mayıs 2024 tarihinde Sivas katılım evim şubesinden 400 bin tl aylık 15 bin tl taksitle araç finansmanına yazıldım. Çekilişli sistem olarak kayıt oldum ilk taksitimi müşteri temsilcisi arkadaşa Haziran 2024 tarihinde başlatmasını ısrarla söyledim. Müşteri temsilcisi bana teslimatımın 11 ay sonra olacağını Nisan 2025 tarihinde alacağımı söyledi. Sonraki süreçte müşteri temsilcisi bana hiçbir şekilde doğru bilgi aktarımı yapmadı. Hatta ve hatta beni çekilişli sisteme yazdığını söylemesine rağmen tarafıma yalan konuştuğu beni Normal sıralı sisteme yazdığını yeni öğrenmiş bulunmaktayım. Bu eski müşteri temsilcisinin bu kadar yalanı ve kendisiyle alakalı başka şikayetler olması dolayısı ile Sivas şubesinden ilişiği kesilmiş olup. Bu elemabi bildikleri halde müşterilere yaşattığı mağduriyetleri şube gidermemektedir. Normal taksitlerimi öderken 1 ay taksit ödeyemedim. Süreç içerisinde tarafıma yeni müşteri temsilcisi atandı kendisi ile yaptığım görüşmede teslimatımın temmuz 2025 tarihinde olduğunu, benim 2 kez taksit döndürdüğümü, ilk taksit ödememim 2024 Mayıs olduğunu benimde onu ödemedi gözüktüğüm için toplamda iki taksit dondurma gözüktüğüm o yüzden bunu düzeltmeyeceğini tarafıma iletti hiçbir şekilde somut bir çözüm sunmadılar. Sözleşmemde Mayıs 2025 teslimatını alır yazmasına rağmen, sözleşme göz ardı edilerek. Müşteri temsilcisinin yapmış olduğu kasıtlı kasıtsız yanlış tarafıma 2 ay gecikme olarak yansıtılmıştır Son olarak katılım evim müşteri temsilcisi Sivas şubesi konu ile ilgili hiçbir şekilde çözüm odaklı olamamış olup. Bu şekilde kabullenmem gerektiği tarzında konuşması olmuştur. Konu ile ilgili bu problemimin çözümünü talep ediyorum ve bu konuda tarafıma bilgi verilmesini istiyorum.

26 Eylül 2024 19:06

Firma ciddiyetsizliği ve sözleşmenin dışına cikilmasi. Hiçbir şekilde Sivas şube den somut bir adım atılmaması. Müşteri temsilcilerinin yalanları bitmek bilmedi önce Buğra bey sonrasında Soner beyin vurdumduymaz ve yalan söylemeleri beni bıktırdı. Kendi menfaatleri için hareket ediyorlar

26 Eylül 2024 18:38

Ciddiyetsiz ve sözleşmeden uzak bir katılım oto firmasi. Sivas şubesi ne kadar iş bilmez çözüm üretemez adamları şubeye toplamış hiçbir şekilde etkinliği yok. Her seferinde olan müşterilere oluyor. Önceki müşteri temsilcim Buğra bey şubede sabah akşam bana ve diğer müşterilere yalan konuşup durmuş ve şubeden ilişiği kesilmiş bütün müşterileri mağdur etmiş, bunu genel merkezde biliyor ve bildikleri halde müşterilerin mağduriyeti giderilmiyor. Ve onun yerine gelen müşteri temsilcisi Soner isimli şahıs ondan bir farkı yok işi gücü partal atmak ve yalan konuşmak olan yine bana oldu, haksız yere benim kaydımı Trabzon iline atıyor. Ya kardeşim neden Trabzon ben Trabzon'dan kayıt olmadım Sivas ilinden kayıt oldum. Madem benim problemi çözemeyecektiniz neden Şikayetvar a yazdığım şikayeti geri aldırdınız Neden hala bir çözüm yok

profile profile profile
10 Eylül 2024 11:03

Katılım evim Sivas şubesinden Soner beyle ile görüstum. Süreç hakkında gerekli bilgileri edindim problem ortadan kalktı

10 Eylül 2024 15:06 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. KATILIMOTO Müşteri Deneyimi

10 Eylül 2024 17:07

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 19:49

Yanıltıcı Teslimat Tarihi Bilgilendirmesi Nedeniyle Maddi Ve Manevi Mağduriyet

Ayşegül
19 Ekim 2025 09:35
yaniltici-teslimat-tarihi-bilgilendirmesi-nedeniyle-maddi-ve-manevi-magduriyet-1.jpg

Yanıltıcı Vaatlerle Mağdur Edilen Tüketici

02 Mart 2025 23:34
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Çekiliş Süreci Mağduriyeti

19 Şubat 2025 17:58