Cihat sonuçtan hiç memnun değil

Karcher SC4 Buhar Makinesi Hayal Kırıklığı

15 Kasım 2024 00:03

Herkese merhabalar. Karcher SC4 Easyfix buhar makinesi aldım, sıfır ve deneme amaçlı açtım N11'den. İlk testimde ürünün normal su haznesinden buhar haznesine su iletmediğini ve buhar vermediğini gördüm. Bunu N11'e bildirdim. Kullanmadığım ürünü hijyen kuralları gereği servisten belge almam gerektiği ve iade yapılması söylendi. Servisi arıyorum, servis böyle bir yetkimiz yok diyor. Daha önce Karcher ürünleri ile ilgili çok şikayet yorumu gördüm, dedim olamaz. Böyle bir şey kesinlikle yazılan her şikayet haklı ve Karcher'a ürünü gönderdim. 5 iş günü kargo ulaşma süreci varmış, cidden komik ve cumartesi günlerini iş günü saymıyorlar. Bugün SC4 buhar makinesi ürünüm 8. günü serviste ve servisi arıyorum. Dedikleri tek cümle ezberlemişler herhalde: 20 yasal iş günü hakkımız var, sırayla ürünler bakılacaktır, diyor. E peki, diyorum, ürünüm şu an hangi aşamada? Dedikleri şey: Bilmiyoruz, 20 iş günü hakkımız var, vs. deyip geçiştiriyorlar. Kesinlikle Karcher pişmanlıktır. Alacak ve kendi işi için kullanacak arkadaşlara temkinli olmalarını diliyorum. Aynı zamanda sıfır aldığım ürünü daha sıfır alıp da hiç kullanamadığım ürünü tamir edip gönderecekler. Verdiğim parama yazık. Ne yazık ki size sıfırını gönderelim teklifinde dahi bulunamayacak kadar yetersiz bir firma. Daha çok şey yazardım, şikayet var sitesi o kelimeleri kullandırtmıyor. Kesinlikle yönelebileceğiniz başka markalar var ise onları alın. Daha başka söylenecek kelime yok, bıktım artık.

Servis arıza kaydım: CAS3654681H0G6

Osman
Osman

Tüketici Hakem Heyeti önce servisin arızayı tespit etmesini istiyor.

Hatice
Hatice

Niye servise gönderdiniz ki? Hakem Heyeti'ne ayıplı ürün dilekçesi verecektiniz, hemen bulunduğunuz yerdeki Heyete gidin, fatura veya sevk irsaliyesi, servis fışı, yazışmalar varsa (ki bu kanıt olmuş olacak ürün tamir edilirse) vb. Tüm belgeleri toplayıp ürünü servise göndermek zorunda bıraktıklarını, "ayıplı ürünü iade hakkı"nı yeni öğrendiğinizi, sıfır ürün veya bedel iadesi istediğinizi yazın, kara yüzde 99 lehinize çıkar.

Cihat

Görüyorsunuz değil mi kaç gün oldu yazalı cevap vermeye bile ac izler yazık.

Cihat

Süreç daha çok uzayacak ama değiştirmezlerse bu sefer ürün geldiğinde dediğinizi yapacağım mahkemeye vereceğim avukat var ilgilenir

28 Mayıs 2025 07:47
Karcher Kategorileri