Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Karcher NT 70/2 Elektrik Süpürgesi

Hakan
14 Eylül 2023 13:46

Karcher NT 70/2 marka büyük elektrik süpürgesi aldık. Ürünü çok fazla kullanmamamıza rağmen birkaç ay sonra üründen değişik sesler gelmeye başladı. Ürünümüzü İkitelli'de bulunan Karcher Genel Merkezi'nin altındaki yetkili servisine götürdük. Yaklaşık 20 gün sonunda tarafımıza dönüş yaptılar.
287 Euro tamir masrafı var ödeyin yapalım dediler.
Sebebini sorduğumuzda ise toz torbası kullanmadığınız için vakum pompaları yanmış dediler.
Şikayet sebebim şudur ;
1- Koskoca Karcher servisinde muhatap yok aradığınızda telefona bakan yok. Yerine gittiğiniz de zile basıyorsunuz. Bir stajyer arkadaş yardımcı olmaya geliyor. Derdinizi anlatıyorsunuz içeri gidiyor cevabı öğreniyor gelip size söylüyor. Bir soru daha olunca bir daha gidiyor bir daha geliyor. Amiyane tabirle 2023 yılında posta güvercini kullanıyoruz.
2- Ben ürünü aldığımda satıcı bana toz torbası kullanmanız lazım demedi. Ürünün içinden de toz torbası çıkmadı son tüketici olarak ben ayrı bir toz torbası alacağımı nereden bileceğim.
3- Söylediklerim de haklı olduğumu düşünerek garanti sorumlusuyla görüşeyim. Ürünü iyi niyetten garantiye sokulsun istedim. Yine stajyer arkadaştan aldığım bilgiye göre koskoca genel merkezde ve ona bağlı yetkili serviste garanti birimi yokmuş. Garanti birimi İzmir'deymiş. Orayla görüşmem gerekiyormuş.
4- buradan Karcher alacaklara söylemek istediğim. Firmanın büyüklüğüne çok aldanmamak lazım bazen kurumsallaşmamış olabiliyorlar.
Saygılarımla

Elman sonuçtan çok memnun

Elman
16 Mayıs 2024 20:34
Karcher Elektrikli Süpürge Arızası! Muhatabı Yok!
Karcher Elektrikli Süpürge Arızası! Muhatabı Yok!

Karcher Süpürge Motor Arızası Ve Garanti Mağduriyeti

11 Ocak 2025 22:27