Murat sonuçtan çok memnun

Karayolları Genel Müdürlüğü 0 TL Olan HGS Geçişi İdari Takibe Alınmış

Karayolları Genel Müdürlüğü 0 TL Olan HGS Geçişi İdari Takibe Alınmış
09 Ağustos 2023 13:22

11.07.2023 tarihinde aracımla Kuzey Marmara Otoyolu'nu kullandım ve en son Küçük Kılıçlı - Kınalı yol ayrımından otoyoldan çıkış yaptım. Küçük Kılıçlı - Kınalı otoyolu ücretsiz olmasına rağmen e-Devlet'ten kontrol ettiğimde durum bilgisinin idari takipte olduğunu gördüm. 0850 460 60 60 KGM HGS Çağrı Merkezini aradım ve durumu izah ettim. Müşteri temsilcisi sistemde güncelleme olduğunu ve birkaç gün sonra tekrar kontrol etmemi, aynı durum devam etmesi halinde tekrar aramamı ve sistemden kendilerinin kaldıracaklarını söylediler. Yaklaşık 2 hafta sonra tekrar kontrol ettiğimde aynı durumun devam ettiğini gördüm ve tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Fakat bu defa da müşteri temsilcisi bu durumun otomatik olarak sistem tarafından düzeltilmesi gerektiğini, kendilerinin bir şey yapamayacaklarını söylediler. E-Devlet'te karşıma çıkan durumu ek olarak koyuyorum ve 0 TL olan bir ücretin idari takipten kaldırılmasını istiyorum.

Murat
Murat
14 Ağustos 2023 14:46

Müşteri hizmetlerini ne zaman arasam ne yazık ki sistemde güncelleme var deyip geçiştiriyorlar. İlerleyen saatlerde arayınız diyorlar ve ne zaman arasam yine aynı bahaneyi söyleyip işlem yapmıyorlar.

27 Mayıs 2024 14:16

07 Haziran 2023 23:54