Osman sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 22:38

Fiat Karahallılar Çanakkale Yetkili Servisi, şehirde tek olmanın rahatlığı içinde hareket ediyor. Hakkında sikayetvar.com'da 36 şikayet var hiçbirine cevap bile vermemiş, Google yorumlarda da aynı durum var.
2022 model Fiorino aracımla köy yolunda kaza yaptım, aracımı çekici ile yetkili servise gönderdim. 17 gün sonra "aracınız hazır" diye aradılar servise gittiğimde aracın değişen sağ ön çamurluğun boyasında bir gariplik gördüm. Fotoğrafları ekledim.
21 bin 321 liraya yaptıkları işin kalitesi fotoğraflarda açık bir şekilde görülüyor.
Çamurluğun değiştiğini söylemiştiniz bunu tamir edip boyamışsınız dediğimde, " hayır orijinal yeni parça taktık" dediler.
Bu boyanmış ve boya sorunlu diye ısrar edince boyacı geldi ve o da sorun olmadığını söyledi. Bu arada "hizmet kalitesi sorumlusu" olduğunu söyleyen bir kişi geldi o da "sorun yok hallederiz, parça bize ham geliyor burada boyuyoruz bizim yaptığımız boya tabi fabrikada yapılan gibi olmuyor, pasta cila ile düzeltiriz" dedi. Bende "bu araç 17 gündür sizde, bana 17 gün sonra bu şekilde araç teslim etmeye çalışıyorsunuz sizin yaptığınızı sanayide bile yapmazlar, ben elime fırça alıp boyasam daha iyisini yaparım" dedim. Çalışanlardan birisi güldü niye güldüğünü sorduğumda Sanayide daha kötü yaparlar" dedi. Durum gerginleşti hatalarını kabul etmek yerine sürekli "pasta cila ile hallederiz" cümlesini tekrar ettiler. Görevlilerden birisi sanki başka seçenek varmış gibi "isterseniz başka hizmet noktası seçebilirsiniz" dedi. Baktım bir sonuç alamayacağım "halledin" dedim ve ayrıldım.
Aracımı her 10 bin km'de bu servise götürüyorum. Daha önce de sorun yaşamıştım.
Çanakkale'de tek yetkili servis olduğu için başka seçeneğim yok maalesef ve Karahallılar da tek olmanın verdiği rahatlıkla böyle kötü bir hizmet sunuyorlar.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Araçta Erken Yağ Değişimi Ve Ek Ücret Talebi Mağduriyeti

08 Ekim 2025 15:27

09 Ağustos 2025 12:25
Murat sonuçtan çok memnun

31 Temmuz 2025 17:34
"Hediye paketiniz ulaştı. Geri bildiriminiz ve talebimizin müşteri memnuniyeti adına giderilmesi yaklaşımınızdan ötürü teşekkür ederim."
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Sol Ön Cam Krikosunun Tekrarlayan Arızası Ve Garanti Dışı Tutumu

02 Ocak 21:16