Kaner Duty Free'den Alınan Chanel No 5 Parfümden Koku Gelmemesi

17 Nisan 2024 11:078.822
Dilek'in Teşekkür Mesajı
Kaner Duty Free yetkilisi benimle iletişime geçip istediğim başka bir parfümü almamı sağlayarak mağduriyetimi giderdi. İlgileri için çok teşekkür ediyorum.

25 Mart 2024'te Ercan Havaalanı'ndaki Kaner duty-free mağazasından Chanel No 5 Eau de Parfum satın aldım. Eve gelip kutuyu açtığımda belli belirsiz bir koku ile karşılaştım. Bileğime sürdüğüm parfümden de üç-dört saat sonra hiç koku gelmedi. Bu parfümü daha önce kullanmış ve kokusunun nasıl olduğunu iyi bilen biri olarak, parfümün kesinlikle raf ömrünü doldurmak üzere olan bir ürün olduğunu düşünüyorum. Buram buram kokması gereken bu parfümden koku çok hafif alınıyor ve kalıcı değil. Parfümün orijinal olduğu konusunda bir tereddüdüm yok; ancak belli ki rafta çok uzun süre beklemiş. Ve ben bu parfüm için 5.500 TL ödedim, ama yazık ki bu para çöpe gitmiş gibi hissediyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

29 Temmuz 2024 12:51

Işılay
Işılay
24 Mart 2025 22:11

Merhabalar yetkililer ile nasıl iletişime geçtiniz? Ben hiçbir şekilde ulaşamıyorum

Kaner Duty Free Aldığım Chanel Chance Parfüm Orijinal Değil

Nurgül
12 Temmuz 2023 02:009.352

Ercan Havalimanı'nda kaner duty Free'den aldığım Chanel chance parfümüm hiç kalıcılığı yok. Eskiden kullandığım bir parf...

Kaner Duty Free Sahte Parfüm Ve İade Talebi

18 Kasım 2024 10:367.263

"Merve Hanımla iletişime geçtik sorunum çözüldü. Destekleri için teşekkür ederim."

1 Destek