Elif sonuçtan hiç memnun değil

Kanatçı Beyleri (Eskişehir) Hizmet Kalitesi Ve Personel Davranışları Hakkında Şikayet

17 Ağustos 2024 00:26

İşletme olarak hizmet anlayışı sıfır bir yer. Akşam saatlerinde 21:30 civarında oturduk, sipariş vereceğiz. Mekan kalabalıktı, bayan bir personel gayet güzel bir şekilde servis açtı ve ilgilendi. Tam ne alırsınız diye sorarken, garsonlardan biri 'Servis yok, malzeme bitti ve ocak kapandı' diye bir şeyler söyledi. Yanındaki bayan şaşırdı ve hızla içeri gidip 'Bir kişilik porsiyon çıkarın, onca saat oturdunuz, bir kişilik çıkaramıyor musunuz?' diye söylendi. Masaya gelip 'Kusura bakmayın, servis vereyim' diye geldiğinde, erkek personel 'Servis yok abla, meze yok, ocak kapalı' gibisinden tekrar kaba ve üslupsuz bir şekilde söylemesi hoş değildi. Gelen müşteriyi oturtan ve sipariş almak için önümüze servis açarak geri kaldıran bir işletme. Masaların hepsi dolu olmasına rağmen arkamıza baka baka çıktık. Tavuk çok sevmeme rağmen, bugünkü kaba ve üslupsuz hareketler dolayısıyla tavuktan da nefret ettim.

Dafne
09 Ağustos 2023 21:22

Mini Köşk Restoranda Kötü Hizmet Ve Kalitesiz Yemek Deneyimi

Kazım
14 Mayıs 22:47
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
09 Eylül 2023 17:11
Ayça sonuçtan çok memnun

Luuk Restoran'dan Memnun Kalmadım

Ayça
03 Şubat 16:05
"Marka sahibi ulaştı özürlerini iletti ve gerekli iadeyi sağlayacağını söyledi ancak derdim para değildi o sebeple kibar teklifini reddettim"
Luuk Restoran'dan Memnun Kalmadım

İrem