Kale Yavaş Kapanan Klozet Kapağı Arızası Çatlaması

Kale Yavaş Kapanan Klozet Kapağı Arızası Çatlaması
23 Ekim 2023 20:142.898

2011 yılından beri kullandığımız fakat en 4 kere değiştirmek zorunda kaldığım hatta son problemimi Kale müşteri hizmetlerinin çözümlediği klozet kapağım gene arızalı. Mart 2023' de ücretsiz olarak çözüm sundukları kale basic yavaş kapanan klozet tanımının oturma yeri dip kısmından gene çatladı ve her geçen gün çatlak büyüyor bunun yanında üst kapak fren yapmadan direkt düşüyor.
10 yıl içinde en az 3 kere kendim aldım, mart 2022 'de Kalenin yardımcı olup değiştirmesi üzerinden 1,5 yıl kadar geçmesine rağmen gene aynı sorunlar maalesef. Yok mudur bu modelin bir alternatifi, daha sağlam ve muadil bir modeli. Lütfen yardım rica ediyorum.

24 Ekim 2023 00:25 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili gerekli incelemeler yapılarak, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Her türlü öneri ve talepleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Kale Müşteri İletişim Merkezi

Erçin
7 Kasım 2023 23:57

Merhaba, kapağı bozuk ve çatlak ürünü halen kullanmaktayım. Sizden haber bekliyorum, 2 hafta oldu. Konu ile ilgili acil destek ve yardımınızı rica ediyorum

Kale Rezervuar Takımı 3 Yılda 2 Kez Arıza Yaptı

26 Şubat 2024 19:412.916

"Süreç çok hızlı işledi. Hemen tamirat için servis yönlendirildi. Servisten gelen elemanlar da çok ilgililerdi ve her konuda bilgilendirme yapıp arızayı giderdiler. Çok teşekkürler, gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek bir marka. Herkese tavsiye ederim."

Tümünü Gör
Kale Marka 2 Adet Klozet Kapağı,1 Yıl Dolmadan Aynı Yerden Kırıldı

Kale Marka 2 AdetKlozet Kapağı,1 Yıl Dolmadan Aynı Yerden Kırıldı

Kale Markası Pişmanlıktır

Kale MarkasıPişmanlıktır

Hale
Kale Klozet Kapağı Sorunu!

Kale KlozetKapağı Sorunu!

Emre
Kale Klozet Kapağı Yavaş Değil Hızlı Kapanıyor

Kale KlozetKapağı Yavaş Değil Hızlı Kapanıyor

Gizem
Kale Klozette Sürekli Su Akıntısı Var!

Kale KlozetteSürekli Su Akıntısı Var!

Canan