İbrahim sonuçtan çok memnun

03 Ocak 2024 23:00
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerinden esra hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim”

Satılırken 2 yıl garantili ve suya dayanıklı olduğu belirtilen Kale marka banyo dolabımda 5 ay gibi kısa bir sürede kabarmalar ve aynasında siyah noktalar oluştu. Servis çağırdım ve yaklaşık bir hafta sonra gelen yanıtta, sorunun müşteri kaynaklı olduğu ve parça değişiminin ücretli yapılacağı belirtildi. Hatalı ürünün bu şekilde çözülmeye çalışılmasını doğru bulmuyorum. Ürünün yanında bir bez bulundurarak sürekli kurulamak gerektiği, buhar ya da su değmemesi gerektiği söylendi. Ancak banyo ortamında dolabın buhar ya da suyla temas etmemesi mümkün değil. Ayna içinde siyah lekelerin oluşmasının normal olduğu ifade edildi, fakat bu durumdan mağdur oldum. Kale markadan ve satış sonrası hizmetlerinden memnun kalmadım. Tüketici Haklarına başvurmayı düşünüyorum.

03 Ocak 2024 23:30 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili gerekli incelemeler yapılarak, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Her türlü öneri ve talepleriniz için 0850 8005253 numaralı hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. K. Müşteri İletişim Merkezi

04 Ocak 2024 10:17

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz üzerine 04.01.2024 tarihinde sizleri iletişim numaranızdan aradık ancak ulaşım sağlayamadık. En kısa sürede tekrar iletişime geçeceğimizi bildirmek isteriz. Her türlü öneri ve talepleriniz için 0850 8005253 numaralı hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. K. Müşteri İletişim Merkezi

05 Ocak 2024 02:09
Kale Markalı Banyo Dolabı Pişmanlığı

Kale markasının kullanım kılavuzunda bulunan kaplamamız suya dayanıklı ibaresi ve garanti kapsamı dışında kalacak şartlarda belirttiği gibi bir durumun aksine banyomda duşa kabin ve havalandırma mevcut ürünün suyla teması kesinlikle söz konusu değildir

05 Ocak 2024 14:29
12 Ocak 2024 18:22

Şikayetim üzerine arandım inceleme için resim video istenildi fakat kullanıcı hatası olarak değerlendirilme yapılmış resim ve videodan ücretli değişim önerisi sunarak sorunumu gidermeye çalıştılar kabul etmedim ve ilk işim olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve bir daha kale ürünlerini asla tercih etmeyeceğim ve çevremde tercih ettirmeyeceğim kale marka olduğu için iki katı para vererek sağlam olduğunu düşünerek fakat alarak hata yaptığımız kale markası pişmanlıktır markasız yarı fiyatına olan ürünlerin kat kat daha sağlam olduğunu gördüm bir daha asla...

13 Ocak 2024 02:50

Değerli Müşterimiz; 12.01.2024 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz görüşmeye istinaden, talebinizin kabul görülmediğini belirtiriz. Soru ve talepleriniz için 0850 8005253 nolu hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. K. Müşteri İletişim Merkezi

13 Ocak 2024 03:02

12.01.2024 tarihli görüşmeye istinaden sorunumu Koçtaş ‘ta 6900 lira olan ritim banyo takımı için bizdeki ücreti 11.400 TL gibi bir fiyat deyip sorunumu 2300 TL gibi bir ücret karşılığında sadece alt dolabın değişimini yapabileceğinizi söylediğinizden sorunu bu şekilde müşteriyi mağdur ederek çözüm sunduğunuz için talebinizi kabul etmedim ve mağdur olduğum için Tüketici Hakları'na başvuracağım

16 Ocak 2024 10:21

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz üzerine 16.01.2024 tarihinde sizleri iletişim numaranızdan aradık ancak ulaşım sağlayamadık. En kısa sürede tekrar iletişime geçeceğimizi bildirmek isteriz. Her türlü öneri ve talepleriniz için 0850 8005253 numaralı hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. K. Müşteri İletişim Merkezi

16 Ocak 2024 19:40

Müşteri hizmetlerinden esra hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim

Nilgün
22 Şubat 2024 11:01