Nilgün
22 Şubat 2024 11:01

Kale markasına ait banyo dolabımı 2,5 yıl önce satın aldım. Öncelikle, lavabo altı köşelerden ayrılmaya başladı ve yaklaşık bir ay önce aynada kararmalar fark ettim. Bir ay önce iletişim bilgilerine e-posta göndermeme rağmen herhangi bir dönüş alamadım ve durumu yazılı olarak bildirmek zorunda kaldım. Kısa süre içinde bu tür sorunların yaşanması kabul edilebilir değil. Üretim hatasının ne olduğunu anlamaya çalıştım; dolap ile ayna arasında boşluk var ve aradan hava alıyor. Banyo kullanımı sırasında ve havalandırma yapıldığında bu durum ortaya çıkıyor. Evde kullandığım başka bir el aynası var ve onda herhangi bir sorun yaşanmıyor; bu ayna dışarıda kalıyor.

02 Nisan 2024 15:24

Kale banyo dolabım var 2.5 yıldır kullanıyorum. Ayna kısmında kararmalar başladı sebebi de belli aslında dolap üstüne yapışan ayna için aralarda boşluklar var bu nedenle aradan hava aldığı için kararma yapıyor. 15 yıllık annemin dolabında sorun yok neden arada boşluk yok. Bunu açıkladım ve Kale nin yorumu ise fena gerçekten banyo dolabını banyo da kullanmamam gerekiyormuş... Yetkilileri ile görüşülüp dönüş yapacaklar 1 ay oldu... Kim öyle kim kala derler... Bu kadar mı zor hatayı kabul edip telafi etmek?

Ek
22 Şubat 2024 11:05 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili gerekli incelemeler yapılarak, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Kale Müşteri İletişim Merkezi

23 Şubat 2024 00:17
17 Nisan 2024 12:17

Öznur sonuçtan çok memnun

Öznur
19 Nisan 2024 12:08
"Kale seramik firmasının ürünün arkasında durması ve ürünümü değiştirmesinden memnun kaldım. Teşekkürler..."
Kale Banyo Dolabı Kullanıcı Hatası

Pahalı Kale Banyo Dolabında Hızlı Aynada Kararma Ve Garanti Sorunu