08 Eylül 2024 20:54

Şu an bulunmakta olduğum Kale Turizm firmasına ait, plakası 708 ile biten, İstanbul Ataşehir Dudullu - Altınoluk arası sefer yapan otobüs ile ilgili ve Kale firmasının kendini o-bilet uygulaması ile ilgili şikayetim var. Sabah Obilet uygulaması üzerinden Kale Turizm'den bilet satın aldım, 3 kişilik. Sonrasında saati yanlış seçtiğimi fark edip değiştirmek istedim ama Obilet'ten kimseye ulaşamadım. Kale Turizm'i aradım, 'Obilet'ten alınanlara bir şey yapamıyoruz' dediler. Yazıhaneye geldim, sordum; 'Obilet'ten alınınca öyle ya, sanki danışıklı dövüş yapıyorlar' dediler. Otobüs geç geldi. Olabilir, İstanbul burası, trafik olur vs. Onda problem yok. Şu an saat 8:20, otobüs geleli 20 dakika oldu. Zaten geç gelip üstüne hareket etmek için 20 dakika daha bekledik. Muavin beye neden bekliyoruz dediğimde 'tahografı doldurduk' dedi. Aldığım bilet tekli koltuktu, neden farklı otobüs geldi dediğimde 'tamam, tek koltukta oturuyorsunuz işte, yanınıza kimse gelmeyecek' dedi. Mesele bu değil, otobüs asla konforlu değil. Bunca yıldır birçok firmayı kullandım, ilk kez televizyonu bile olmayan, Obilet üzerinde tekli konforlu koltuk olarak görünüp rahatsız edici kol koyma yeri dahi olmayan, yanındakiyle dip dibe oturduğun yolcu otobüsü gibi bir koltuk geliyor. Muavin bey suratıma bile bakmadan dalga geçer gibi 'tek oturuyorsunuz zaten' diyor. Mesele bu değil, rahatsız deyince cevap bile vermiyor, gidiyor. Bu nasıl bir iş ahlakı? Ne biletimi iptal edebildim. Bugün 5 saat olmasına rağmen ne açığa alabildim, ne yer değiştirebildim, ne de insan yerine konulup cevap alabildim. Yazıklar olsun. Bundan sonra asla tercih etmeyeceğim. Obilet uygulaması da Kale Turizm de bitmiştir benim için. Sürekli seyahat eden bir aile olarak, üstelik otobüs kullanan bir aile olarak, 'okurken çok da umurumuzda' derseniz, siz de bizim değilsiniz artık. Ben bir şey kaybetmedim, siz adınızı basitleştirdiniz. Yazık.

08 Eylül 2024 23:08 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Yolcumuz, Deneyiminizle ilgili kısa süre içinde birimlerimiz tarafından geri dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. Kale Seyahat Müşteri ilişkileri Müdürlüğü

Gülşah
Gülşah
09 Eylül 2024 23:53

Hiçbir dönüş olmadı

10 Eylül 2024 15:41

Selma sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2025 13:34
Arda sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 22:46

Bilet İptali Bilgilendirilmedi, Mağdur Edildim