İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Montaj Randevusu Ve Saygısız Servis Çalışanı Sorunu

18 Kasım 2024 11:23

Merhaba,
Daikin klima alt markası kaira marka klima satın aldım. 15/11/2024 tarihinde elime Çağrı merkezinde Montaj için talep oluşturdum. Hsn mekanik klima taahhüt san ve tic ltd şti servisine yönlendirme yapıldı. İlgili servis 18/11/2024 pazartesi gününe randevu verdi. Pazartesi sabahı ilgili servis arayıp gelemeyecek lerini beyan etti. Kurumsal olarak verilen bir söz var. Yerine getirin diye ısrar ettim. İlgili kurum çalışanı telefon da aşağılar tarz da güldü. Bunun üzerine Daikin çağrı merkezini aradım. Verilen sözün yerine getirilmesini, ilgili servisin tarafıma güldüğünü servis ile görüşülüp gün içerisinde montajın yapılmasını talep ettim. Daikin çağrı merkezi ilgili servis ile görüştükten sonra ilgili servisin yetkilisi beni arayıp özür dileyeceğine " altı üstü bir klima neden bu kadar büyütüp Daikin çağrı merkezini arıyorsun " diye hesap sorma cüretinde bulundu. Kendi paramızla hizmet alamaz durumdayım. Şikayetçiyim.

İsmail
İsmail
05 Aralık 2024 07:08

İlgilenen olmadı ürün iade edildi.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Daikin'den Satın Aldığım Klimanın Teslimat Ve Montaj Sürecinde Yaşadığım Sorunlar

20 Temmuz 2025 23:10
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
05 Ağustos 2024 17:21