Kağan Sungur (kagansungur.com) Hayal Kırıklığı Yaratan Eğitim Ve Destek Süreci

23 Haziran 2024 23:492.371

K**** S***** ve ekibi insanların hayalleriyle oynuyor. Reklamlarda ve seminerlerde insanlara hayal satıp sonra da hiçbir şey yapmıyorlar. Ürün bulma, mağaza kurma ve gereken her şeyi yapacağız diyorlar. Siz başarılı olana kadar yanınızdayız diyorlar. Bilmem kaç paralık tema hediye diyorlar, hepsi boş. Gönderdikleri tema hediyesi de boş gönderi çıktı. Eğitimin ilk haftası paramı geri istedim, vermediler. 18 bin TL. Param çöp oldu resmen.

21 Aralık 2024 18:08

Israrlarım ve özellikle "şikayet var" paylaşımımdan sonra paramın bir kısmını verdiler ve yazıyı kaldırmamı istediler. Ufaktan tehdit de ettiler. Kağan Sungur'un avukatı varmış. Başkaları da mağdur olmasın diye silmeyeceğim. İnsanların hayâlleriyle oynuyorlar. Hakkım helal değil.

Hamza
Hamza
25 Mart 2025 01:29

Fatura kestiler mi? Hizmet sözleşmesi var mı?

Murat
Murat
13 Ocak 2025 18:41

Buradaki yorumumu görüp de onlara sorarsanız çok başka şeyler söyleyecekler hakkımda onu da biliyorum. Çünkü ben sorduğumda hep onun durumu başka onun durumu başka söyleyemem gibi ifadelerle geciştirdiler. Bu konuda mağdur olan başka arkadaşlarımda bana mail veya iletişim numarası bırakabilirlerse onlarla iletişime geçip haklarını savunma konusunda neler yapabilecekleri konusunda bilgilendirebilirim

Yetersiz Eğitim Ve Hayal Kırıklığı

Muhammet
Muhammet
Gürkanzone
5 Aralık 2024 16:1521.810

Arkadaşlar tamamen hayal satıyorlar, 2000 dolarımı çöpe attığım için üzgünüm. Paylaşılan cirolara aldanıp ben de eğitim ...

4 Destek5 Yorum