Erdi sonuçtan memnun

Sürekli İnternet Kopmaları Ve Yetersiz Destek

Sürekli İnternet Kopmaları Ve Yetersiz Destek
25 Aralık 2024 15:32
Erdi'nin Teşekkür Mesajı
“Servisteki arkadaş bilgiliydi müşteri temsilcisi yapmış olduğu güncelleme ile daha da kullanılmaz hale getirmiş internetimi o yüzden servisteki arkadaşa teşekkür ediyorum.”

TÜRKSAT Kablo Net kullanıcısıyım. 4dk da bir kere olmak üzere sürekli internetten kopma sorunu yaşıyorum. Çağrı merkezini aradım ilk önce modem üzerinden güncelleme yaptılar fakat sonuç alamadım. Tekrardan arayıp çağrı oluşturdum işimiz internete bağlı olduğunu ve durumun aciliyetinden bahsettim fakat beklediğim acil çözüm sürecini alamadım. Gün içerisinde çözüme kavuşturmazlarsa eğer artık hakkımı yasal yollarla arayacağım. Hiçbir verim alamadığım kullanamadığım internetin sorumlusunun ben olacağını düşünmüyorum.

profile profile
25 Aralık 2024 15:46 (Şikayetten 14 dakika sonra)
25 Aralık 2024 16:16

Sayın Abonemiz; Yaşamış olduğunuz problemin çözümlenmesi hususunda ekiplere bilgi iletilmiştir. En kısa süre içerisinde probleminiz çözümlenecektir. Saygılarımızla.

28 Aralık 2024 11:12

Sayın Abonemiz; TÜRKSAT A.Ş. olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Yaşamış olduğunuz problem çözümlenmiştir. Gerekli teyitleri sağlamak ve detaylı bilgi iletmek adına sizlerle irtibata geçilmeye çalışılmış ancak ulaşılamamıştır. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

Erdi
04 Ocak 16:15

Yunus

Merhabalar bu modemden memnun musunuz 🤗

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
11 Ağustos 2024 15:03
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
30 Ocak 20:15
Hakan sonuçtan çok memnun

29 Haziran 2024 13:18
"İlgi ve alaka ve çözüm odaklı olmarindan dolayı çok teşekkür ediyorum, Başarı güzellikler diliyorum, işiniz gücünüz rast gitsin"
TÜRKSAT Kablo Net İnternette Kopma
Kablo Net Kategorileri