Jovia Güzellik Merkezi (Üsküdar) Üsküdar Jovia Güzellik Merkezi Dövmemi Yaktı

04 Ağustos 2023 08:40

Yoğunluğumdan dolayı evime yakın bir lazerci arıyordum. İlk başta verdikleri vaatlerle tüm bacak seanslarına başladım. 3 kere uyarmama rağmen dövmeme lazer değdirip yaktılar, su topladı yara oldu ve sonrasında hiçbir mahcubiyet hissetmedikleri gibi lazer seansları sırasında böyle şeyler olur dediler. 1 sene sonunda da dövmem güneş görmesiyle daha da kötü ve yamuk bir hal aldı. Dövme sildirme 5000 TL. Kendilerine dövmemi sildirmem gerektiğini bu bana verdikleri estetik zararı karşılamaları gerektiğini söylediğimde bize sildirme parası kadar bile lazer seansına gelmediniz biz niye yardımcı olalım size ve ötesi laflar ettiler. Hepsi yazılı mevcut ve bunun gibi bir çok hayret verici, asla verdikleri zarardan en ufak bir mahcubiyet duymayan üstten üstten yaklaşımlar. Kesinlikle denetlenmeli bu yer. Üstelik tüylerimde de en ufak bir azalma olmadı (seans başı ücret ödediğim için olsa gerek). Her seferinde eleman değiştiğini ve bundan da rahatsız olduğumu da söylemiştim dövmem yanmadan önce. Bu uzmanlıktan, insanlıktan uzak müessese acilen denetlenmeli. Şikayetçiyim.

Dövme Silme İşleminde Yanık Ve İltihap Mağduriyeti

16 Temmuz 2025 22:15
Dövme Silme İşleminde Yanık Ve İltihap Mağduriyeti

07 Mayıs 2024 19:42
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 12:53