Semra sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur Vize İşlemleri Sırasında Pasaportumu Kaybetti.

02 Temmuz 2024 20:09

Merhaba,
Jolly Tur'dan İspanya seyahati için rezervasyon yaptırdım. Vize almak için tüm evrakları acentede çalışan arkadaş ile birlikte hazırlayarak vize işleminin yapıldığı yere kargo yolu ile gönderdim. Vize işlemlerinde randevu alınamadığı için rezervasyonun iptalini isteyip evraklarımız acenteye geri gönderildi. Benimle birlikte rezervasyon yaptıran arkadaşımın evrakları eksiksiz gelip teslim alırken, acente yetkilileri benim evrakta eksik olduğunu, pasaportumun içinde olmadığını, bu nedenle vize işlemleri için evrakları gönderdikleri yerle iletişime geçerek durumu bildirdi. 1 ay kadar süredir bana bir türlü dönüş yapılmadı ancak bugün F**** Hanım adında Jolly yetkilisi dönüş yaptı ve evrakları acenteye eksiksiz yolladıklarını belirtti. Ancak acente yetkilisine ulaşan evrakta pasaportumun olmadığını yetkili kişiler Jolly Tur'a iletmesine rağmen şu an böyle bir durumun olmadığını, eksiksiz evrak gönderdiklerini söylüyorlar. Netice itibariyle benim elimde pasaportum yoktur. Pasaportum Jolly Tur'da vize işlemleri sırasında kaybolmuştur. Jolly Tur kendisi bu durumu kabul etmeyip kendi seyahat acentelerine suçu yüklemişlerdir.
Jolly Tur firması hakkında işlem yapılması hususunda gereğini arz ederim.

Tuğçe sonuçtan çok memnun

Tuğçe
11 Ağustos 2024 20:43
Serra sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 18:15
Göksu sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 14:34
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 11:18
jolly-tur-vize-islemlerinde-yasanan-gecikme-ve-iptal-sureci-1.pdf
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 18:11
jolly-tur-haksiz-magduriyet-yasatiyor-2.pdf