Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Joker Kocaeli İzmit Mekandan Şikayetçiyim

12 Ağustos 2023 00:23

Kocaeli İzmit Jolly Joker adlı mekandan şikayetçiyim. Yerimi ayırtıp 23.00 ve 23.15'te geleceğimin bilgisini verdim. Ancak mekana gittiğimde başka bir müşterinin oturduğunu ve dakikalarca bekletildiğimi gördüm. Ayrıca sahneye 4 masa arkada kemer de dahil olmak üzere saçma sapan bir yer sunuldu ve terbiyesizlik yapıldı. Önceden yer ayırtıp ödeme yaptığım halde böyle bir rezilliği kabul edemem. İade talebinde bulundum ve bankamı aradım ancak henüz iade edilen bir para görmedim. Tekrar bu mekana gitmek istediğimde hesabıma geçti. Paranla rezil olmak bu kadar kolay olmamalı.

Özlem
Özlem

Sahne önü diye aldığımız bilette taa arka tarafta yer gösterdiler duvar dibinde. Saçma açıklamaları var. Neyse dedik eğlenmeye baktık. Bekle Allah bekle DJ çıkmıyor. Müdürü olacak hakan isimli kişiye sorduğumuzda beğenmiyorsanız gidin tarzında bir tutumla karşılaştık. 22.30da DJ çıktı çok şükür eğlendik mi eğlendik. Garson melih bey ne kadar kibarsa müdür hakan bey bir o kadar ukalaaa ve hadsizdi. Melih beye teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Jolly Joker Kocaeli'nde Ön Sahne Ve Rezerve Karmaşası!

Neslihan
26 Nisan 2025 22:46