Jolly Joker Kocaeli'de Garsonların Hesap Ödetme Oyunu

08 Ağustos 2023 11:17

Jolly Joker Kocaeli'ye soner sarıkabadayı konseri için gitmiştim. Önceden rezervasyon yaptırmıştım ve konser başlarken gelip masamıza geçtik. İçeceklerimizi söyledik ve garsonlar adisyon tutmak yerine içeceği verip ücretini alıyorlardı. Ödemeyi yaparken içeceğin fiyatına baktım tanesi 90 TL idi. Daha sonra konser ilerledi içecekler içildi konserin ilk yarısı bitti ve saat 23.00-23.15 gibi ikinci yarısı başladı. Masalar arasında içecek satışı için gezen elemandan aynı marka aynı CC içeceği söyledim. Eleman içeceği bıraktı. 200 TL uzattım ama para üstünü vermek yerine parayı aldı gidiyor. 90 TL olduğunu bildiğim için arkasından kolundan yakaladım ve ne kadar bu içecek dedim. 200 TL abi dedi. 90 TL'ye verdin 1 saat önce şimdi nasıl 200 TL oldu dedim. Abi bu özel dedi. Özeline başlatma aynı içecek bu, ver parayı geri, al içeceği dedim kovdum masadan. Olay bu kadar değil. Konserin ilk saatinin sonrasında garsonu çağırıp 6'lı bir içecek söyledim ve bana 1080 TL dedi. Tamam ama konserin ikinci yarısında getir dedim. Konserin ikinci yarısı başladı. Aynı garsona söyledim söylediğim içecekleri getirmesini. Getirdi ve pos cihazını uzattı. Baktım 1350 TL yazıyor. Hayırdır dedim 1080 TL değil miydi bunlar? Aaaaa yanlış olmuş falan filan düzeltti 1080 TL yaptı. Ödemeyi yaptım. Yani sözün özü eğer bu mekana gidecekseniz özellikle konserlerin ikinci yarısında millet artık iyice salmışken garsonlar iyi silkeleme yapıyorlar. İşletmecilerinin olaydan haberi var mı yok mu bilmem.
Ben zaten bir daha gitmem. Buraya gideceğime 50-60 km ileride ****i****'ya giderim. Kalitesini biliyorum hiç maceraya gerek yok.

Jolly Joker İstMarina Sorumsuz Ve Özensizliği

02 Ocak 2024 19:47
Jolly Joker İstMarina Sorumsuz Ve Özensizliği
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Joker Bilet Fiyatlarındaki Tutarsızlık

09 Eylül 2023 15:16
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 15:32

Mersin Jolly Joker'de Hayal Kırıklığı

13 Nisan 2024 02:00
Abbas sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Joker'de Şaşırtan Fiyat Politikası

26 Kasım 2024 21:43