İrem sonuçtan çok memnun

Jeep Avenger Elektrikli - Fahiş Periyodik Bakım Ücreti

18 Temmuz 2024 14:50

27.12.2023 tarihinde Jeep Avenger elektrikli araç satın aldım. Aracı satın alırken sadece polen filtresi değişecek normal araç bakımlarından daha ucuza mal olur yaklaşık 3bin 4bin tl gibi bir rakam tutar denildi. Şimdi 7 ay sonra 7.586 lira sadece polen filtresi değişimi ve kontroller için ücret isteniyor. Enflasyonun çok üzerinde fahiş bir artış söz konusu. Göz göre göre yapılan bu uygulamayı çok yanlış buluyorum. İvedilikle ücretlerin makul seviyeye indirilmesini talep ediyorum!

profile profile profile
19 Temmuz 2024 11:09 (Şikayetten 20 saat sonra)

Jeep avenger pişmanlıktır.

Oğuzhan
Oğuzhan

Avenger ev kullanıcısıyım. 500 TL lik polen filtresi için 7.500 mü? Bu durumda ev nın ne anlamı kaldı, kullanıcı olduğum için aracı çok soran oluyor? Alırken bu durumu bilmiyorduk.

İrem

Söz konusu rakam; "periyodik bakım ücreti" için, ancak bakımda gerekli kontroller yapılıyor ve polen filtresi değişiyor diye biliyorum. Bu durumda neyin ücreti olduğunu size bırakıyorum. Periyodik bakımda sadece polen filtresi değişecek o da 500lira gibi bir düşünce doğru olmayacaktır. Bize taahhüt edilen artış oranının üstünde bir artış olmasından şikayet etmiştik biz. Ama şunu belirtmek isterim ki ufak tefek pürüzlere rağmen biz aracımızdan aşırı memnunuz; aracı evde şarj ediyoruz. 3-4 saatte full şarja ulaşıyor. Km başına 1 lira gibi bir rakama denk geliyor ki 2024 Aralık itibariyle bedava ulaşım bence bu. Dışarıda 1 saatte şarj oluyor ve km başına 3 lira yakıyor gibi düşünebilirsiniz. Evde dizel 1.5 bir suv daha var ancak onu neredeyse hiç kullanmıyoruz. Her yere Jeep'le gidiyoruz. Özetle tavsiye olunur bu araç kesinlikle ;)

Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Jeep Avenger Bakım Ücreti Şoku

Şükrü