Mavis sonucu yetersiz buldu

JBL Wawe Buds Kulağımda Durmuyor!

24 Kasım 2024 12:59
23 Kasım 2024 16:20

Oğlum da JBL kulak üstü kulaklık vardı Ben de mutfakta iş yaparken müzik dinlemeyi seviyordum ama paylaşamamaya başladık🙂 dışarıda kulak üstü biraz daha genç işidir diye kendime kulak içi kulaklık Almaya karar verdim ancak kulağımda durmama gibi bir ihtimalin olacağı hiç aklıma gelmemişti ilk gün bulaşık yıkarken bulaşık suyuna düştü Allah'tan suya dayanıklıymış bozulmadı sonra taktım bulaşık yerleştirirken makineye düştü Sonra yüzümü yıkarken lavaboya düştü ya sürekli düşüyor Ve ittiğim zaman da kulağımın içine iyice Bastırmam lazım düşmemesi için canım acıyor. O da geçici bir çözüm tıpa gibi yavaş yavaş yavaş esneyerek bir müddet sonra düşmeye başlıyor eliniz bulaşıksa ve ona sürekli dokunacak durumda değilseniz yandınız dokunursanız ya da dokunmatik ekran algılanıyor ya müzik duruyor ya da değişiyor

24 Kasım 2024 13:04 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

Asli
27 Temmuz 2025 00:16
Aleyna sonuçtan çok memnun

Kaybolan Kulaklık İçin Yedek Parça Ve Çözüm Talebi

Aleyna
27 Kasım 2025 02:18
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
29 Mayıs 2025 22:42