Meltem sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 23:38

JBL Tune 570BT kulaklığın sağ tarafından ses gelmiyor. Trendyol'dan sipariş ettiğim JBL kulaklık üçüncü kez bozuk gönderiliyor. Trendyol iadesi yaptım, reddedildi ve düzeltilmeden geri gönderildi. Bu sefer yetkili servise gönderdim, yetkili servis de hiçbir düzeltme yapmadan geri gönderdi. Bu üçüncü kez oluyor. Paramın iadesini istiyorum. Kulaklık istemiyorum, acilen benimle iletişime geçilmesini istiyorum. Para iadesi istiyorum. Kulaklık göndermekten vazgeçin artık. Ne kötü bir servissiniz, nasıl bir marka! Kötü konuşmak istemiyorum ama bu işin sonu davaya kadar gider. Acil iletişime geçilmesini ve paramın iade edilmesini talep ediyorum.

25 Temmuz 2024 09:23 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

05 Ağustos 2024 16:43

2 aydır mağdur ediliyorum kulaklıkla alakalı sorun bir türlü çözülemedi gönderilen her kulaklık bozuk geliyor yapılan tüm testlerden geçirilmiş sözde sorun bulunamamış ne kadar kötü bir markasınız bir değişim ya da iade yok verdiğim paraya yazık 4 oldu servise gönderiyorum bir türlü yeni bir ürün gelmedi ve ilgilenmek 0 kulaklığın yenisini göndermek yerine oyun oynar gibi eskiyi gönderip duruyorlar ya para iadesini yapın bunun için rapor bile istedim hala yok geri gönderildi tekrardan çünkü ya yenisini gönderin ya da para iadesi yapın davaya hazırlıklı olun bundan sonra

05 Ağustos 2024 16:45

Bu sorun çözülmediği sürece benimle iletişime geçilip yeni ürün veya para iadesi gelmediği sürece yakanızdayım bundan sonra görüşeceğiz

Emre
06 Mart 2025 21:24