Murat sonuçtan hiç memnun değil

JBL Charge 5 TV'lere Uyumlu Değilmiş

26 Haziran 2024 20:53

JBL Charge 5 TV'ye Bluetooth ile bağlandığımda ses kötü bozuk ve aşırı cızırtılı. Servis bu hoparlörlerin sadece mobil cihazlarla uyumlu olduğunu TV'lere uyumlu olmadığını söylüyor Ama satın almadan önce bu uyarıyı hiçbir yerde bulamadım. Bunu ürünü satın aldıktan sonra bence arızalı olan ürünü servise gönderdikten sonra söylüyorlar. Hiçbir alışveriş sitesinde hiçbir teknoloji mağazasında bu uyarı müşteriye söylenilmiyor demek ki. Aksine satış temsilcilerine bu soru sorulduğunda bağlanabilirsiniz hiçbir sorun olmaz deniyor.

27 Haziran 2024 09:35 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

28 Haziran 2024 09:46

Aztek müşteri hizmetleri tarafından verilen bilgide JBL marka Bluetooth hoparlörlerin sadece mobil cihazlarla çalıştığı TV'lerle uyumlu olmadığı söyleniyor. Markanız bu bilginin doğruluğunu onaylıyor mu acaba?

JBL Charge 5'te Sürekli Ses Bozulması Ve Çözülmeyen Servis Sorunu

Fatih
13 Eylül 2025 14:05
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

JBL Charge 5 Hoparlör Cızırtı Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

İbrahim
28 Aralık 2024 18:33
Yiğit sonuçtan çok memnun

JBL Charge 5 Tuşlar Basılı Kalıyor

Yiğit
19 Kasım 2023 18:59
"Gerçekten çok teşekkür ediyorum bir öğrenci olduğum halde müzik tutkum olduğu için JBL hoparlörü tercih etmiştim yüzümü kara çıkartmadı. Cihazım sıfır ürün ile değişti ve çok mutlu oldum her gün kesintisiz müziğe devam ediyorum Teşekkürler JBL❤️"
JBL Charge 5 Tuşlar Basılı Kalıyor
JBL Kategorileri