İzmir Doğalgaz 3-4 Ayda Bitmeyen Doğalgaz Kokusu

17 Şubat 2024 14:17

Balçova Eğitim Mahallesi Orhan Veli Sokaktaki apartmanımızda kasım ayından beri gaz kaçağı oluyor şu ana kadar 10 kere rahat İzmir gazı aramışızdır. Her aramamızda gelen arkadaşlar yok şu dairenin vanasında gaz kaçağı var yaptık yok ana hatta kaçak var deyip yapıp gidiyorlar ama 4 katlı 6 daireli apartmanımızda gaz kokusu hiç bitmiyor. Bazende gelip gaz kaçağı yok deyip gidiyorlar. Kaçak yoksa neden apartmanın içi devamlı kokuyor dediğimiz zaman kaça olsa makinemiz uyarı verir deniliyor. Kaçak var denildiğinde de yapılıyor ama bir iki gün sonra tekrar koku duyuluyor. Artık diken üstünde dairelerimizde oturuyoruz. Bulunan kaçak yapılıyorsa neden tekrar gaz konusu oluyor ya da 10 kere gelinmeye rağmen 3-4 aydır bir çözüm bulunamıyor. Ne yapılması gerekiyorsa neden yapılmıyor. Boruların mı değişmesi gerekiyor neden kesin bir çözüm bulunamıyor veya önerilmiyor. İnsan hayatı bu kadar mı kolay gözden çıkartılıyor. Bu duruma kesin bir çözüm bulunmasını istiyoruz.

Rafet sonuçtan memnun değil

Kombi Montajında Gaz Kaçağı Tehlikesi!

10 Mart 2025 16:15

Faturalar Neden Bu Kadar Yüksek?

05 Ocak 2025 14:30

10 Haziran 2024 18:15
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Doğalgaz Tüm Apartman Sakinleri Başvurmasına Rağmen Doğalgazımız Bağlanmıyor

11 Temmuz 2024 16:40