İZSU Klasiği. İş Yapma! Akan Sular Dere Oldu Tam 4 Gündür.

27 Temmuz 2024 07:53

Videoda gördüğünüz su İzmir Balçova Meltem sokaktan başlıyor Dönüyor Lider sokağı yüksek sesli ve debisi yüksek bir dere olarak geçip dönerek diğer sokağa girip altta gölet yapıyor. Dünyanın ve ülkemizin ciddi su sıkıntısı ile karşı karşıya olduğu bu zamanda bu arıza tam 3 gündür böyle bugün dördüncü gün. Mahalleden defalarca arayan oldu. En son ben aradım. Hâlâ kimse yok. Ve bu arıza ilk değil. Aynı noktadan bir ay içinde benim bildiğim ikinci arıza. Tonlarca su yola boşa yayılıp yok oldu gitti. İZSU. Kesinlikle ilgilenmiyor. Bu sokağın sadece arıza noktası bu da değil iki bina ötesi aynı sokak aylardır yerden su geliyor az miktarda minik bir gölet yapacak kadar. Yani su yüzeye tam çıkmayıp yer altında yok olup gidiyor... İZSU yine yok. İZSU hiç yok yukarıda park alanı var bazen vanalar arızalanır defalarca aranırlar hatta belediye çalışanları kendileri arar İZSU yine yok... Günlerce o sular sokak sokak akar gider... Şimdi lütfen bir kez olsun bir işi doğru yapın İZSU yeter. Yazıktır günahtır... Gelin düzgünce tamir edin. Bir kez!

Her yer aynı rezalet! Çalışmak için davetiye rica minnet bekliyorlar ama yine sonuç fiyasko çünkü yarım yamalak iş yapıyorlar! Gaziemir'de de 15 gündür su akan yer var maalesef maaş almayı biliyorlar ama çalışmayı asla.

16 Temmuz 2024 11:34
İZSU Su Patlağı Var 3 Gündür.
Orçun sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2025 22:24
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Su Kaçağına Çözüm Üretemiyor, Mağduriyet Artıyor

11 Aralık 2023 22:12
İzmir Büyükşehir Belediyesi Su Kesintisi Yaşamaktayız