İzmir Büyükşehir Belediyesi Aşık Veysel Buz Pisti Sorumsuzluğu

11 Mart 2024 13:251.573

Birkaç sene önce Aşık Veysel buz pistine ailemle gelip kayıt yaptırdım. Bunca sene gerek kendime ait patenle gerek belediyenin patenleriyle geldim ve kimse bana daha önce kayıt kartımı sormadı. Sormadıkları için kartımı evde ve ne olduğu bilinmeyen bir yerde bırakıyordum, yani kartım kayıp. Her zaman yaptığım gibi 60 lira verip bilet aldım ve aşağıda bana kart soruldu. Kart için danışmaya gittiğimde ise kaydımın bulunmadığını söylediler? Annemin gelip imza attığı kağıdın kaydı neden tutulmadı? Madem kayıt yok neden bana kayıt kağıdı verildi? Zaten haksız yere gelen saçma sapan zamların üstüne bir de neden böyle bir sorumsuzluksa karşı karşıyayız? Üstüne üstlük öğrenciyim ve param yandı.

11 Mart 2024 13:03

Bir de bunca sene öğrenci denilen kesimin yanında durmak yerine 1 sene içinde öğrenci biletlerini 12.5 TL'den 60 TL'ye çıkarttılar. Patenlerimi satma ve bir daha piste gitmeme kararı aldım. Bir öğrencinin daha hobisini mahvetmekten gurur duyun

Alper
Alper
29 Ocak 16:03

Sayın Yetkili, Bugün arkadaşım ile birlikte tesisinize buz pateni yapmak amacıyla geldik. Saat 16.00’dan sonra geldiğimiz gerekçesiyle içeri alınmadık. Ancak bizden sonra gelen bazı kişiler (özellikle kadınlar) içeri alındı. Bu durum tarafımıza net ve tutarlı bir şekilde açıklanmadığı gibi, açıkça eşitsiz ve ayrımcı bir muameleye maruz kaldığımızı düşündürdü.

Aleyna
Aleyna
26 Ekim 2025 15:44

Buz pateni için kardeşimi (16) getirdim uzak bir mesafeden annesi ya da babası yanında olmadığı için alamıyormuş sorumluluk kabul ediyorum dememe rağmen almadılar içeriye annesi babası ölmüş de olabilirdi izledik ve geri döndük

Tümünü Gör
İzmir Büyükşehir Belediyesi Kanalizasyon Temizliği Yapılmıyor!

İzmir BüyükşehirBelediyesi Kanalizasyon Temizliği Yapılmıyor!

Meltem
İzmir Büyükşehir Belediyesi Kötü Bir Sistem!

İzmir BüyükşehirBelediyesi Kötü Bir Sistem!

Eren
İzmir Büyükşehir Belediyesi Bozuk Süt Teslimi

İzmir BüyükşehirBelediyesi Bozuk Süt Teslimi

Hayal
İzmir Menderes Cumaovası Kart Yükleme Makinesi Sıkıntılı!

İzmir MenderesCumaovası Kart Yükleme Makinesi Sıkıntılı!

Sarı
Menemen Ulukent 9 Eylül Mahallesi 7. Cadde Sürekli Su İçinde!

Menemen Ulukent 9Eylül Mahallesi 7. Cadde Sürekli Su İçinde!

Hasan
İzmir Büyükşehir Belediyesi İzsu Arızayı Gidermiyor