IVECO EDC Lambası Ve Gaz Sorunu

11 Kasım 2023 17:33

EDC lambası yanıyor, araba vites değiştirince gaza basıyorum ancak 70 km/s hızı geçmiyor ve araba gaz yemiyor. Iveco Daily 35c15 model aracım var. 1-2 saat bir yerde bekledikten sonra yola çıktık ve EDC lambası yandı, araba gaz yemiyor. Otobanda mağdur olduk. Ne yapmalıyız, fiyatı ne olur? Yardımcı olabilir misiniz?

06 Aralık 2023 15:07 (Şikayetten 24 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettğiniz için teşekkür ediyoruz. Iveco ile ilgili her türlü görüş, öneri ve taleplerinizi 444 50 04 numaralı destek hattımızı arayarak bizlere iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Iveco Türkiye

06 Şubat 2024 18:53

IVECO dalıy yetkililerine teşekkür ediyorum çok yardımcı oldular uygun fiyata IVECO yu Tercih ederim Youtube.com'a İhsan Melih Özcan Yazın ilk çıkan Kanalda Videosu var @footbal Abone olur musunuz

Gökhan
Gökhan

Merhaba iyi günler benim arabada da aynı sorun var çözümü nedir acaba bu yüzden uzun yola çıkamaz oldum

Umut

Bünyamin bey bana ulaşın saniyorm sorunu çözdük biz

Umut

İhsan bey size ulaşmam lazım.

Bünyamin
Bünyamin

Aynı sorunu bende yaşıyorum çözümü hakkında bir bilginiz var mı tamircilere veriyoruz yapsın diye 1 hafta sorunsuz geçiyor 1 haftadan sonra yine aynı sorunla devam ediyor araç

IVECO EDC Lambası Yanıp Yanıp Sönüyor

Faruk