İtopya Bilgisayar Teknik Serviste 20 İş Günü Geçmesine Rağmen Hiçbir Bilgi Yok.

16 Aralık 2023 13:29

İtopya.com üzerinden 14 bin TL'ye aldığım monitörde ekran kararması yaşanıyordu. Bunu kendilerine de hem fotoğraf hem video şeklinde göstermeme rağmen ve geçen ayın 17 sinde göndermeme rağmen ve 20 iş günü geçtiği halde hiçbir şekilde beni arayıp sorunun ne olduğu veya sorunun giderildiği hakkında bilgilendirme yapmadan 1 aydır mağdur şekilde bekliyorum.! Bu mu kaliteli hizmetiniz? Bu şekilde mi müşteri memnuniyeti sağlayacaksınız.? Şu saatten sonra Ürünü gönderseniz de istemiyorum artık. 1 ay oldu kardeşim neymiş bunun bu kadar sorunu? Sizi defalarca aramama rağmen sadece ürünün teknik serviste olduğunu söylediniz başka hiçbir şekilde bilgi yok bir şey yok. 20 iş günü geçtikten sonra bana daha az önce kargo bilgilendirmesi geliyor. Ne yapıldı ne edildi hiç bilgi yok haber yok bilgilendirme yok. Bu mu size yakışan?

18 Aralık 2023 09:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup incelemeye alınmıştır. Marka prosedürleri dışında bir durum tespit edildiği takdirde tarafınızla iletişim kurulacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Mahmut
30 Aralık 2023 22:14

Sadece "talebiniz alındı" başka da bir şey yok. Hani çözümünüz? Hani herhangi bir şekilde dönüşünüz nerede? Her şey burda lafta kaldı.!

Ömer sonucu yetersiz buldu

22 Kasım 2024 14:26

31 Temmuz 2023 12:26
İtopya Bilgisayar Oyuncu Monitörü Siparişi Hakkında
Seymen sonuçtan hiç memnun değil

Hasarlı Ürün, Geciken İade Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti: İtopya'da Hayal Kırıklığı

14 Mayıs 00:17
Salih sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 13:11
İtopya Bilgisayar İtopya Kırık Ekran Gönderdi Ve İlgilenmiyor
Rahmi sonuçtan hiç memnun değil

İtopya Bilgisayar Kırık Monitör Ve Belirsiz İade Süreci

16 Aralık 2024 20:57